СМС которые шлют.

• Автор теми Автор теми Упс
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 737

Упс

Форумчанин
Дописи
21
Реакції
8
Бали
128
Упс не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вчера прийшла есм от милоан што я шахрайка бо невихожу на зв'язок и од кредит7 такое прийшло што светит срок до 12л лишение свободи, а д бистрозайм прийшло уже вечером што у меня два часа на оплату, а не то у моем регионе действуют виезная група. НО платить нечем. Вроде и читаю форум НО всеже как то непосебе.

Упс, во первых, есть отдельный раздел про смс. Во вторых, это их работа писать звонить, запугивать. А ваша-обрастать бронью и пофигизмом!

Упс, во первых, есть отдельный раздел про смс. Во вторых, это их работа писать звонить, запугивать. А ваша-обрастать бронью и пофигизмом!
Блін я здається і почала обростати але інколи здається що вона спадає з мене.Ця броня.Ще якби хоч підтримка була.А то і колега наіхала що я іі номер оставила в банку.Так ій сказали.Але.....

Блін я здається і почала обростати але інколи здається що вона спадає з мене.Ця броня.Ще якби хоч підтримка була.А то і колега наіхала що я іі номер оставила в банку.Так ій сказали.Але.....
Потому, что ещё не выработался пофигизм, вот того и спадает)

Kradotka5656, я вот тоже вроде бы полностью успокоилась, и меня даже немного начали раздражать бесконечные одинаковые темы про смс. Но когла вчера ФинФорс прислал сообщение с фамилией Дорошкевич, стало не по себе. А ещё и кредит крыса присоединилась к лепильщикам ИН. По неволе будешь дёргаться от каждого смс. Умом понимаешь, а страх все равно накатывает.

Потому, что ещё не выработался пофигизм, вот того и спадает)
Якщо чесно мені пофіг........пишуть звонять ...пофіг...але інколи просто нерви здають.....рідні мене підтримують...Спочатку важко було .Батьки пиляли.Сестра матюків нагнула.Тижня 2 було просто капець.А потім попустило...всіх....посадили на стільчик .звісно по голові не погладили зі словали яка ти хороша дівчинка...але слова ти наша донька і ми тебе в образу не дамо.Будем вихльобувать всі разом.І жити стало легше.По ходу будем віддавати.Хоча б тіла і якийсь мінімальний%за місяць не розгрибемся.. Бо іх багато але по троху все наладимо....

Якщо чесно мені пофіг........пишуть звонять ...пофіг...але інколи просто нерви здають.....рідні мене підтримують...Спочатку важко було .Батьки пиляли.Сестра матюків нагнула.Тижня 2 було просто капець.А потім попустило...всіх....посадили на стільчик .звісно по голові не погладили зі словали яка ти хороша дівчинка...але слова ти наша донька і ми тебе в образу не дамо.Будем вихльобувать всі разом.І жити стало легше.По ходу будем віддавати.Хоча б тіла і якийсь мінімальний%за місяць не розгрибемся.. Бо іх багато але по троху все наладимо....
С вами ваши близкие, а это не мало, поверьте

Пришло сегодня не понятно от кого. Это серьезно,или опять пугалка?

Вкладення

• D49AE4AD-519A-4ABC-BA1F-62BE1A31B572.webp
    D49AE4AD-519A-4ABC-BA1F-62BE1A31B572.webp
    44.5 Кб · Перегляди: 45
Комусь таке приходило?

Вкладення

• 20210126_191446.webp
    20210126_191446.webp
    340.2 Кб · Перегляди: 31
Назад
Угорі