Смогу я пользоваться средствами, если есть в реестре должников?

• Автор теми Автор теми Земфира
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 900

Земфира

Читач
Дописи
5
Реакції
0
Бали
276
Земфира не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, нашла себя в реестре должников, какие могут быть последствия и могу ли я открыть счёт в банке. Если поступит на счёт сумма денег смогу я их снять?

Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, нашла себя в реестре должников, какие могут быть последствия и могу ли я открыть счёт в банке. Если поступит на счёт сумма денег смогу я их снять?
Вам присылали постановление от ЧИ или ГИС об открытии ИП?
У вас нет банковских карт ?

Виконавець може накласти арешт на рахунок і списати кошти.А може тільки на роботу прислати на зняття 20%.А може і те і інше.Все залежить від виконавця

Не знаю приходило или нет мы по месту прописки не проживает, на почте все отправляют назад
Окей, отвечу в контексте вашего поста - если по вам открыто производство по долгам перед финустановами - при открытии счёта в любом банке скорее всего его заблокируют. Как быстро - всё зависит от исполнителя и банка.

Окей, отвечу в контексте вашего поста - если по вам открыто производство по долгам перед финустановами - при открытии счёта в любом банке скорее всего его заблокируют. Как быстро - всё зависит от исполнителя и банка.
А как можно узнать открыто производство или нет?

Я б не рисковал:pardon:
Ну раз вы в реестре то открыто

Установите приложение Дія , там всё есть
Если на компе открыть то есть, а если в приложении на телефоне то не всегда. У меня 2 ИП в приложении высвечивается начали только после того как были приостановлены)

Счёт в банке открыть сможете, только вряд ли сможете им пользоваться, так как его скорее всего заблокирует... Так как только сразу после Вашего открытия банк сообщит об этом исполнителю...
Вы же нашли себя в ЕРБ, то конечно есть и там написан его номер...
Стаття 9. Єдиний реєстр боржників

3. Державні органи, органи місцевого самоврядування, нотаріуси, інші суб’єкти при здійсненні ними владних управлінських функцій відповідно до законодавства, у тому числі на виконання делегованих повноважень, у разі звернення особи за вчиненням певної дії щодо майна, що належить боржнику, який внесений до Єдиного реєстру боржників, зобов’язані не пізніше наступного робочого дня повідомити про це зазначений у Єдиному реєстрі боржників орган державної виконавчої служби або приватного виконавця із зазначенням відомостей про майно, щодо якого звернулася така особа.

Банки у разі відкриття рахунку на ім’я фізичної особи, внесеної до Єдиного реєстру боржників, у тому числі через відокремлені підрозділи банку, або закриття рахунку такою особою зобов’язані у день відкриття або закриття рахунку повідомити про це зазначений у Єдиному реєстрі боржників орган державної виконавчої служби або приватного виконавця. Порядок надання такої інформації та форма повідомлення встановлюються Національним банком України за погодженням із Міністерством юстиції України.

Виконавець не пізніше наступного робочого дня з дня отримання повідомлення зобов’язаний прийняти рішення про накладення арешту на майно та (або) на кошти на рахунках боржника в банках у порядку, визначеному статтею 56 цього Закону, крім випадку, коли на таке майно арешт уже накладено з тих самих підстав.

Назад
Угорі