Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Форумчане, кто нибудь писал на них в Нацком? Не хочу сидеть сложа руки, буду пытаться как нибудь розгребтись с ними. Но вопрос даст ли оно что-то? Спасибо заранее за ответы)))
А у меня они наоборот самыми адекватными оказались. Единственная шарага, которую действительно хочется закрыть мирно. Месяц чисто бонусами продлил. При просрочке просто поинтересовались что случилось. Сейчас закрою кредит на днях и все. Никому не звонили, никак не угрожали. Аж удивлен.
А у меня они наоборот самыми адекватными оказались. Единственная шарага, которую действительно хочется закрыть мирно. Месяц чисто бонусами продлил. При просрочке просто поинтересовались что случилось. Сейчас закрою кредит на днях и все. Никому не звонили, никак не угрожали. Аж удивлен.
Да, просто на сколько быстро не знаю! Они сделали рассылку и я написал сразу! И пропали реально около 3х месяцев молчек полный! Пишите обязательно на них, тем более пролонгации вы делали!
Да, просто на сколько быстро не знаю! Они сделали рассылку и я написал сразу! И пропали реально около 3х месяцев молчек полный! Пишите обязательно на них, тем более пролонгации вы делали!
Всі ці МФО, це страшилки!!!
Це люди які, вкладають мінімум і хочуть отримати максимум з вас!
Виїзні бригади, добре якщо організації, більшість з них у Києві працюють, а я живу за 400 Км від столиці, хто до мене може приїхати!
Вони теж люди всі ці колектори і оператори, вони розуміють, що ці поїстки в нікуди, ця людина може не проживати по прописці, і виписатись по місці реєстрації не проблема, якщо ти виписуєшся, три місяці ти повинен прописатися по закону, якщо все таки не встиг, там штраф здається був до 200 грн, зараз не знаю!
Висновок один, телефонувати будуть, морально, але виїжати ніхто не буде!!! Ще раз говорю, це організації які вкладаючи мінімум хочуть отримати максимум і утримувати такі групи, це не вихідно впершу чергу їм!
А навіть якщо вони, шукати тебе за 400-300 Км, не поїдуть, така поїздка їм може вартувати і втраченого часу і великих витрат! Тому морально тримайтесь і спіть спокійно!
Я просто в шоке, смартивей теперь дает кредиты до 150к и на 6 месяцев. Мне вот интерестно кто же вздумает там брать такую сумму, под такой бешеный процент я даже не хочу представлять какие там проценты будут в случае просрочки. Я только увидел меня аж перекосило
Я просто в шоке, смартивей теперь дает кредиты до 150к и на 6 месяцев. Мне вот интерестно кто же вздумает там брать такую сумму, под такой бешеный процент я даже не хочу представлять какие там проценты будут в случае просрочки. Я только увидел меня аж перекосило
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.