Смартивей потрібні номер

• Автор теми Автор теми Святослав
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 30
  • Перегляди Перегляди 2K

Святослав

Форумчанин
Дописи
134
Реакції
122
Бали
68
Святослав не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маєте номера колекторів смартивей бажано вайбер бо у них розмова одностороння просто кожного дня росте пеня хоча зараз не можна + шлють свої смс кожного дня дедові казали шо подають всуд я з радістю пішов би судитись з ними з мене і так не має шо взяти але не хочу щоб не наярювали дуріки

Вкладення

• Screenshot_2020-04-28-12-02-25.webp
    Screenshot_2020-04-28-12-02-25.webp
    32.6 Кб · Перегляди: 207
Сколько тело и сколько было пролонгаций?
Мне они через 20 дней за тело предложили без рассылок и звонков ибо было 5 пролонгаций
Плоронгаций 00000
Сколько тело и сколько было пролонгаций?
Мне они через 20 дней за тело предложили без рассылок и звонков ибо было 5 пролонгаций
А тіло 3000

Маєте номера колекторів смартивей бажано вайбер бо у них розмова одностороння просто кожного дня росте пеня хоча зараз не можна + шлють свої смс кожного дня дедові казали шо подають всуд я з радістю пішов би судитись з ними з мене і так не має шо взяти але не хочу щоб не наярювали дуріки
Я маю
Ось 0931991401

Я бы повнимательней относился к выкладываемым своим скринам с личными данными.
Вони і так в курсі всього ір телефона інтернет геолокация безполезно при установці програми вони узнають все від а до я такі то ділаа

Вони і так в курсі всього ір телефона інтернет геолокация безполезно при установці програми вони узнають все від а до я такі то ділаа
Да я слышал,смартивый тупо копирует тел книгу
По крайней мере здесь на форуме им трудновато будет догадаться кто есть кто,пока сам не засветишься.

Як на Смартівей написати скаргу? Вони скопіювали всі контакти і шлють навіть не повнолітнім.
Дви гон це після то після того як я опоблікував тему
Теж таке сьогодні прийшло. Я к би до них потрапити в офіс?

Дви гон це після то після того як я опоблікував тему
Это их стандартное предложение и вряд ли связано с публикацией темы. После похожего SMS я им сама писала/звонила на просрочке 20 дней. Мне предложили оплатить тело одним платежом или сделать пролонгацию со списанием начисленных в период карантина штрафов.

Як на Смартівей написати скаргу? Вони скопіювали всі контакти і шлють навіть не повнолітнім.

Теж таке сьогодні прийшло. Я к би до них потрапити в офіс?
В них походу не офіс а квартирка якась

В них походу не офіс а квартирка якась
Смартівей, це ******, яких треба ставити на коліна і стріляти в упор. Перед пострілом читати ті смс які вони відправляють всім контактам з телефонної книги.
Не платять вам, подавайте в суд !
Я мабуть на майбутнє візьму собі на замітку. Також бачив там в них відкриті вакансії, а якщо прийти на співбесіду і хоч одному натовкти ********?
************, навіть трубку не беруть коли телефоную їм. Заява в поліцію і нацкомфінпослуг. Вже відправив.

+380730981535

Назад
Угорі