Смартівей задовбали

• Автор теми Автор теми Ольга К
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K

Ольга К

Форумчанин
Дописи
76
Реакції
25
Бали
5090
Ольга К не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Допоможіть чоловік дзвонив в Поліцію сказав що телефонують шахраї і сказав що ніхто ніякого кредиту не брав що мені робити чоловік незнає що я справді маю борг в Смартівей він і сам думає що то шахраї як мені діяти підскажіть?

Допоможіть чоловік дзвонив в Поліцію сказав що телефонують шахраї і сказав що ніхто ніякого кредиту не брав що мені робити чоловік незнає що я справді маю борг в Смартівей він і сам думає що то шахраї як мені діяти підскажіть?
Думаю рассказать правду, будет лучше всего

Друзі , хто хоче допомогти нам в боротьбі з колекторами та МФО - ласкаво прошу .

А почему б не сказать мужу правду?Одной проблемой станет легче,а потом рассказать близким и друзьям,и вам станет лучше!Не придется никому врать и выдумывать!Сказали!Подняли высоко голову!И пусть себе говорят,что хочут!

Ничего не будет. Можете не переживать.

Розкажіть йому та рідним, бо поліція не допоможе, а переживати терор треба. І легше це робити, коли основні люди в житті тебе підтримують. Я особисто їхала мозгами не через борги, а через те, щоб мама не дізналась. Ну але настав той момент і тепер хай хоч не знати що роблять, я вже з крилами .

А крім цих придурків є ще позики?

Всем привет!2 дня никто не звонит ,аж страшно?? Затишье перед бурей ??

Вибачте,але Ви чимось керувалися,що до сих пір не розказали все чоловіку?
Вам на форумі радили у всьому признатися чоловіку.Ви не прислухалися.
А тепер,що знову,що робити?
Допоможіть...
Чоловіку в першу чергу розкажіть.

Всем привет!2 дня никто не звонит ,аж страшно?? Затишье перед бурей ??
Такая же фuгня) у мужа тоже просрочка, правда и сумма вдвое меньше, и сама просрочка на неделю меньше, так его с первого дня штормить начали. Ещё и номера телефонов в его тел. половина моих, пишут всем, что его мама cocать готова и *****... Обо мне вроде такого ничего не было, только реквизиты шлют. Так вот к чему я это... Меня и родных что-то не трогают уже неделю, а за него писец как вцепились.

Такая же ф*гня) у мужа тоже просрочка, правда и сумма вдвое меньше, и сама просрочка на неделю меньше, так его с первого дня штормить начали. Ещё и номера телефонов в его тел. половина моих, пишут всем, что его мама sosать готова и *****... Обо мне вроде такого ничего не было, только реквизиты шлют. Так вот к чему я это... Меня и родных что-то не трогают уже неделю, а за него писец как вцепились.
Скоро вони будуть смоктати. Хто знає де саме знаходиться кодло цих сцикунів напівпедиків?

Скоро вони будуть смоктати. Хто знає де саме знаходиться кодло цих сцикунів напівпедиків?
Бізнец Центр Форум Вікторія Парк, Київ, провулок Охтирський 7
Screenshot_20200517_100642.webp

Назад
Угорі