Смартівей. Розсилка часто.

• Автор теми Автор теми Karinaf
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 919

Karinaf

Форумчанин
Дописи
376
Реакції
66
Бали
68
Karinaf не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Бліііін, накриває знову. Тиждень спокойствія.. і знооову. Розіслали смс що являються контактною особою. І тд... Бліііін. Мене тіпає..... І люди збираються ти писати тіпа десь вище. На область.... Я не мооожу... Що робити?? Я всім кажу що в мене кридитів немає.... Шо робити??? Я не мооожу

Бліііін, накриває знову. Тиждень спокойствія.. і знооову. Розіслали смс що являються контактною особою. І тд... Бліііін. Мене тіпає..... І люди збираються ти писати тіпа десь вище. На область.... Я не мооожу... Що робити?? Я всім кажу що в мене кридитів немає.... Шо робити??? Я не мооожу
Та далі стійте на своєму і все!!!

Пусть пишут, только не на вас а на контору которая присылала смс,это ничего не даст,на меня тоже писали,я объяснительную написала,что нигде никого не указывала,на том и конец

Пусть пишут, только не на вас а на контору которая присылала смс,это ничего не даст,на меня тоже писали,я объяснительную написала,что нигде никого не указывала,на том и конец
До вас поліція приїжджала.?

Karinaf, що робити?? Заспокоїтись!!!! Адекватні зрозуміють, а неадекватні нехай пишуть і в область і в край і навіть Папі Римському..Зрозумійте, чим більше ви будете панікувати, тим менше шансів на те, що віритимуть вам, а не смс. Вище голову!!! Ви повинні випромінювати таку впевненість і позитив, як ніколи до цього!!!

Вообще не страшно, если они будут писать,вы им скажите что тоже идете писать заявление на тех мошейников которые делают разсылку,так вы докажите что вы не причем

Вам следователь все скажет что писать,вы не одна такая,таких сейчас много кто приходит к нии
Ко мне в один день пришло больше 20 человек,люди разного возраста,одни адекватные были одни нет,я им сама предложила писать заявление
Вам следователь все скажет что писать,вы не одна такая,таких сейчас много кто приходит к нии
Ко мне в один день пришло больше 20 человек,люди разного возраста,одни адекватные были одни нет,я им сама предложила писать заявление
И тогда мы решили вместе ити писать

И тогда мы решили вместе ити писать
Как часто вашим розсилают? А полиция не заподозрит что я ВРУ?

Назад
Угорі