Смартівей розпочав бородьбу.

• Автор теми Автор теми Olena93
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 1K

Olena93

Читач
Дописи
16
Реакції
1
Бали
3
Olena93 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт.Смартівей вже перейшов межу.Написали скаргу в урядову службу.В нацком.Всі люди яким надзвонюють в поліцію.Та кібер поліцію.Надіюсь допоможуть.

Привіт.Смартівей вже перейшов межу.Написали скаргу в урядову службу.В нацком.Всі люди яким надзвонюють в поліцію.Та кібер поліцію.Надіюсь допоможуть.
Только первое время потом опять по кругу... Проходили это. Гнилые они сильно.

не реагируйте на их провокации и будет счастье вам и кого за** ыва ют ..просто игнор и всё..дешёвая шарага безобидная.. просто жулики..

Смартики недели две, три кошмарят, потом притихают. Много ресурсов на бесполезного клиента не тратят. Поэтому для всех они мошенники, вам терпения.

Я теж вже почті здався, так задовбав цей смарт(((( просрочка дві неділі, передзвонив сам, сказав заплачу тіло через місяц все згодились, сьогодні вже 50 дзвінків якась АННА, я дзвоню їм і кажу чому ви дзвоните, а вони кажуть що не дзвонять, це просто піздец, тому я вирішив потерпіти і тепер не платити, вже задовбали, навіщо таке робити, можливо зтось дасть теж пораду, мати розуміє, а батько як був деревом так і залишився, хоть живу оддельно з сімєю, просто обідно що не розуміє, всі розумію кажу шахраї і шлють нах*р, а свої ні.

Я теж вже почті здався, так задовбав цей смарт(((( просрочка дві неділі, передзвонив сам, сказав заплачу тіло через місяц все згодились, сьогодні вже 50 дзвінків якась АННА, я дзвоню їм і кажу чому ви дзвоните, а вони кажуть що не дзвонять, це просто піздец, тому я вирішив потерпіти і тепер не платити, вже задовбали, навіщо таке робити, можливо зтось дасть теж пораду, мати розуміє, а батько як був деревом так і залишився, хоть живу оддельно з сімєю, просто обідно що не розуміє, всі розумію кажу шахраї і шлють нах*р, а свої ні.
Дзвоніть 1545.Чим більше скарг тим краще

А зачем им звонить и просить у них что то не делать?

Назад
Угорі