Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Только первое время потом опять по кругу... Проходили это. Гнилые они сильно.Привіт.Смартівей вже перейшов межу.Написали скаргу в урядову службу.В нацком.Всі люди яким надзвонюють в поліцію.Та кібер поліцію.Надіюсь допоможуть.
не реагируйте на их провокации и будет счастье вам и кого за** ыва ют ..просто игнор и всё..дешёвая шарага безобидная.. просто жулики..Привіт.Смартівей вже перейшов межу.Написали скаргу в урядову службу.В нацком.Всі люди яким надзвонюють в поліцію.Та кібер поліцію.Надіюсь допоможуть.
Дзвоніть 1545.Чим більше скарг тим кращеЯ теж вже почті здався, так задовбав цей смарт(((( просрочка дві неділі, передзвонив сам, сказав заплачу тіло через місяц все згодились, сьогодні вже 50 дзвінків якась АННА, я дзвоню їм і кажу чому ви дзвоните, а вони кажуть що не дзвонять, це просто піздец, тому я вирішив потерпіти і тепер не платити, вже задовбали, навіщо таке робити, можливо зтось дасть теж пораду, мати розуміє, а батько як був деревом так і залишився, хоть живу оддельно з сімєю, просто обідно що не розуміє, всі розумію кажу шахраї і шлють нах*р, а свої ні.
А зачем им звонить и просить у них что то не делать?Я теж вже почті здався, так задовбав цей смарт(((( просрочка дві неділі, передзвонив сам, сказав заплачу тіло через місяц все згодились, сьогодні вже 50 дзвінків якась АННА, я дзвоню їм і кажу чому ви дзвоните, а вони кажуть що не дзвонять, це просто піздец, тому я вирішив потерпіти і тепер не платити, вже задовбали, навіщо таке робити, можливо зтось дасть теж пораду, мати розуміє, а батько як був деревом так і залишився, хоть живу оддельно з сімєю, просто обідно що не розуміє, всі розумію кажу шахраї і шлють нах*р, а свої ні.
Да вже написавДзвоніть 1545.Чим більше скарг тим краще