Смартівей обманять, чи ні

• Автор теми Автор теми oli4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 3K

oli4ka

Форумчанин
Дописи
70
Реакції
24
Бали
5065
oli4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прийшло мені сьогодні повідомлення ві Смартівей щоб закрити за тіло і зверху половину %...
сума загалом 32тис, а брала в них 15тис в кінці лютого і оплатити мала до 28 березня, від тоді пішла прострочка у мене...що мені робити, як діяти, обдзвонили всіх родичів...смс щодня по 9шт...дзвонила до них кажуть якщо кину 22тис тоді решту спишуть...що робити,всежтаки є різниця де 22тис аде 32тис...
можливо хтось так закривав

Вкладення

• 20200529_211328.webp
    20200529_211328.webp
    54.4 Кб · Перегляди: 88
Требуйте гарантийное письмо. Пусть высылают УкрПочтой заказным письмом. Обязательно с мокрой печатью и подписью. Иначе разведут, как лoxа

Прийшло мені сьогодні повідомлення ві Смартівей щоб закрити за тіло і зверху половину %...
сума загалом 32тис, а брала в них 15тис в кінці лютого і оплатити мала до 28 березня, від тоді пішла прострочка у мене...що мені робити, як діяти, обдзвонили всіх родичів...смс щодня по 9шт...дзвонила до них кажуть якщо кину 22тис тоді решту спишуть...що робити,всежтаки є різниця де 22тис аде 32тис...
Ви в додатку подивіться чи є зміни, або чи є пропозиція на реструктуризацію.

я на них забила великий болт і вам раджу, тим більше як вони обзвонили всіх родичів то най гуляють лісом.

у мене
через два місяці пропонують тільки тіло, якщо є гроші, чекайте і морозьте їх поки не запропонують тіло
у мене вже 2 місяці...і лист надіслали батькам...по старій реєстрації..тепер незнаю як пояснити бо як дзвонили то я казала що то мошенники...а можливо їм сказати що я маю 15тис можу кинути зараз і закриваємо все а ні то ні

Пи3да вам ...

у мене

у мене вже 2 місяці...і лист надіслали батькам...по старій реєстрації..тепер незнаю як пояснити бо як дзвонили то я казала що то мошенники...а можливо їм сказати що я маю 15тис можу кинути зараз і закриваємо все а ні то ні
навіть не знаю як вони відреагують якшо сказати їм, даю 15к закриваємо чи ні? дві хвилин на роздум
мав би я 15к, то першим ділом то точно не закривав мфо, раз почали війну, то воюємо, але якщо у вас лише вони, то можете закрити і спати спокійно

навіть не знаю як вони відреагують якшо сказати їм, даю 15к закриваємо чи ні? дві хвилин на роздум
мав би я 15к, то першим ділом то точно не закривав мфо, раз почали війну, то воюємо, але якщо у вас лише вони, то можете закрити і спати спокійно
якби ж то вони тільки були
у мене кредитів на суму 120тис...але потрошки поступаються і зменшують суму..смартівей найполегливіші зі всіх...переживаю за батька у нього хворе серце як прийде лист то навіть незнаю що й казати
чого це

якби ж то вони тільки були
у мене кредитів на суму 120тис...але потрошки поступаються і зменшують суму..смартівей найполегливіші зі всіх...переживаю за батька у нього хворе серце як прийде лист то навіть незнаю що й казати
дуже раджу вам розповісти йому і так буде краще
я дуже боявся розповідати, а коли прижало, розказав і все норм, трукалер встановив батькам і вже одну атаку колажів подолали.
то краще розкажіть все як є, тому що всеодно рано чи пізно дізнається і тоді гірше буде.
І тоді взагалі перехочете платити відсотки і будете чекати тіло

у мене

Я б спробувала за тіло внаглу сказати якби гроші були але після гарантій

мені на другому тижні прострочення дівчина запропонувала за тіло закрити впродовж трьох днів, я погодився, думав закрити але через декілька годин позвонив вже якись мyдак, начав говорити за різні суми , я сказав що ми ж вже домовилися, він каже, ні, так діла не буде, все з відстоткамм, або я по телефоной книгі допоможу гроші зібрати
як ітог, третій місяць пішов)

мені на другому тижні прострочення дівчина запропонувала за тіло закрити впродовж трьох днів, я погодився, думав закрити але через декілька годин позвонив вже якись м*дак, начав говорити за різні суми , я сказав що ми ж вже домовилися, він каже, ні, так діла не буде, все з відстоткамм, або я по телефоной книгі допоможу гроші зібрати
як ітог, третій місяць пішов)
яке тіло було у вас

Ви пролонгації якісь робили?

я звязалась з хлопцем який займавється моєю справою...він почав загикатись довго думати...сказав що якщо я кину 22тис тоді 10автоматом спишеться...спробую завтра ще раз поговорити..притисну на тіло тай все
н
Ви пролонгації якісь робили?
дуже раджу вам розповісти йому і так буде краще
я дуже боявся розповідати, а коли прижало, розказав і все норм, трукалер встановив батькам і вже одну атаку колажів подолали.
то краще розкажіть все як є, тому що всеодно рано чи пізно дізнається і тоді гірше буде.
І тоді взагалі перехочете платити відсотки і будете чекати тіло
а що вони і колажі роблять

я звязалась з хлопцем який займавється моєю справою...він почав загикатись довго думати...сказав що якщо я кину 22тис тоді 10автоматом спишеться...спробую завтра ще раз поговорити..притисну на тіло тай все
н

а що вони і колажі роблять
Ніби ні

Назад
Угорі