Смартівей їздить по адресам?

• Автор теми Автор теми Viola
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Viola

Форумчанин
Дописи
97
Реакції
33
Бали
33
Viola не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мамі погрожують приїхати до мене. Смартівей їздять?

Ну приехали даже если и что дальше?

Никто к вам не приедет. Смените маме симку.
Не хоче, користується більше 10 років. Говорю, щоб не брала слухавку, ігнорували. Пробує мені доказати, що це не вихід, і що вони приїдуть і мені повідбивають нирки. Це вони їй сказали. Мені погрожували, що дитина може зникнути раптово. Я запуталася, не знаю, що робити.

Їм має бути страшно, а не Вам...))
Попадуть у руки клієнта, як наш шановний ganjkiller i стануть зірками відео "Як я понадавав ... колекторам"...))
А ну-ка поподробней?
А ну-ка поподробней?
Кто-то лящей отгреб?

Viola, да прям пробки через машини колекторів смішно навіть не переживайте.

Сделали рассылку только что! Как узнать кому отправили
Или шлют сразу всем?

Не хоче, користується більше 10 років. Говорю, щоб не брала слухавку, ігнорували. Пробує мені доказати, що це не вихід, і що вони приїдуть і мені повідбивають нирки. Це вони їй сказали. Мені погрожували, що дитина може зникнути раптово. Я запуталася, не знаю, що робити.
Заспокойте маму,ніхто до вас не приїде,а от пакостить по дзвінкам-тут вони в лідерах...
Или шлют сразу всем?
Спочатку шлють контактним,а потім можуть всім,що були у вас в телефоні....

Заспокойте маму,ніхто до вас не приїде,а от пакостить по дзвінкам-тут вони в лідерах...

Спочатку шлють контактним,а потім можуть всім,що були у вас в телефоні....
Мене ніхто не слухає... Я вже не знаю, як їх переконати...
Или шлют сразу всем?
В мене зразу відправляли чоловіку, мамі, папі, бабусі й дідусю. А це почали дзвонити й їм на роботу,сільському голові села де проживають батьки
Мене ніхто не слухає... Я вже не знаю, як їх переконати...

В мене зразу відправляли чоловіку, мамі, папі, бабусі й дідусю. А це почали дзвонити й їм на роботу,сільському голові села де проживають батьки
А ще свекрусі з свекром, і брату чоловіка

Розпутуйтеся!!!Ніхто до Вас за нирками не приїде.
Вони тільки розсилку роблять і дзвонять всім, кого знайдуть?
Не всім,в мене кого за родичів прийняли...Якщо не будете реагувати,вони пропадуть десь

У вас багато шараг?Скільки в прострочці?
11 і всі прострочені
Розпутуйтеся!!!Ніхто до Вас за нирками не приїде.

Не всім,в мене кого за родичів прийняли...Якщо не будете реагувати,вони пропадуть десь
Не реагую.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі