Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Никто к вам не приедет. Смените маме симку.Мамі погрожують приїхати до мене. Смартівей їздять?
Не хоче, користується більше 10 років. Говорю, щоб не брала слухавку, ігнорували. Пробує мені доказати, що це не вихід, і що вони приїдуть і мені повідбивають нирки. Це вони їй сказали. Мені погрожували, що дитина може зникнути раптово. Я запуталася, не знаю, що робити.Никто к вам не приедет. Смените маме симку.
Ні, не їздять.Мамі погрожують приїхати до мене. Смартівей їздять?
Не знаю.... Страшно......Ну приехали даже если и что дальше?
Їм має бути страшно, а не Вам...))Не знаю.... Страшно......
А ну-ка поподробней?Їм має бути страшно, а не Вам...))
Попадуть у руки клієнта, як наш шановний ganjkiller i стануть зірками відео "Як я понадавав ... колекторам"...))
Кто-то лящей отгреб?А ну-ка поподробней?
Перепрошую, які подробиці Вас цікавлять?А ну-ка поподробней?
Счёт звёзд видеоПерепрошую, які подробиці Вас цікавлять?
Вони самі не сидять за адресою реєстрації і їх неможливо знайти, про які виїзди можна говорити)Мамі погрожують приїхати до мене. Смартівей їздять?
Заспокойте маму,ніхто до вас не приїде,а от пакостить по дзвінкам-тут вони в лідерах...Не хоче, користується більше 10 років. Говорю, щоб не брала слухавку, ігнорували. Пробує мені доказати, що це не вихід, і що вони приїдуть і мені повідбивають нирки. Це вони їй сказали. Мені погрожували, що дитина може зникнути раптово. Я запуталася, не знаю, що робити.
Спочатку шлють контактним,а потім можуть всім,що були у вас в телефоні....Сделали рассылку только что! Как узнать кому отправили
Или шлют сразу всем?
Мене ніхто не слухає... Я вже не знаю, як їх переконати...Заспокойте маму,ніхто до вас не приїде,а от пакостить по дзвінкам-тут вони в лідерах...
Спочатку шлють контактним,а потім можуть всім,що були у вас в телефоні....
В мене зразу відправляли чоловіку, мамі, папі, бабусі й дідусю. А це почали дзвонити й їм на роботу,сільському голові села де проживають батькиСделали рассылку только что! Как узнать кому отправили
Или шлют сразу всем?
А ще свекрусі з свекром, і брату чоловікаМене ніхто не слухає... Я вже не знаю, як їх переконати...
В мене зразу відправляли чоловіку, мамі, папі, бабусі й дідусю. А це почали дзвонити й їм на роботу,сільському голові села де проживають батьки
Не їздять.Мамі погрожують приїхати до мене. Смартівей їздять?
Вони тільки розсилку роблять і дзвонять всім, кого знайдуть?Не їздять.
Розпутуйтеся!!!Ніхто до Вас за нирками не приїде.Не хоче, користується більше 10 років. Говорю, щоб не брала слухавку, ігнорували. Пробує мені доказати, що це не вихід, і що вони приїдуть і мені повідбивають нирки. Це вони їй сказали. Мені погрожували, що дитина може зникнути раптово. Я запуталася, не знаю, що робити.
Не всім,в мене кого за родичів прийняли...Якщо не будете реагувати,вони пропадуть десьВони тільки розсилку роблять і дзвонять всім, кого знайдуть?
У вас багато шараг?Скільки в прострочці?Мамі погрожують приїхати до мене. Смартівей їздять?
11 і всі простроченіУ вас багато шараг?Скільки в прострочці?
Не реагую.Розпутуйтеся!!!Ніхто до Вас за нирками не приїде.
Не всім,в мене кого за родичів прийняли...Якщо не будете реагувати,вони пропадуть десь