Смартівей і урядова гаряча лінія

• Автор теми Автор теми Ольга К
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K

Ольга К

Форумчанин
Дописи
76
Реакції
25
Бали
5090
Ольга К не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім вчора смартівей додзвонився до свекрухи, а вона в мене гірше будь яких колекторів вони їй наговорили всякої херні і вона вірить як ми з чоловіком непояснювали шо то шахраї то ні в яку не вірит я відразу подзвонила на урядову приняли заявку, сказали номер і що подано але СМС не приходило що заява прийнята, зате через півгодини смартіки прислали СМС що сплатіть хоча б тіло і % як ви думаєте допоможе чи сьогодні повторити мені основне щоб телефону книгу не тероризували
І ще які МФО копіюють телефонну книгу?

Привіт усім вчора смартівей додзвонився до свекрухи, а вона в мене гірше будь яких колекторів вони їй наговорили всякої херні і вона вірить як ми з чоловіком непояснювали шо то шахраї то ні в яку не вірит я відразу подзвонила на урядову приняли заявку, сказали номер і що подано але СМС не приходило що заява прийнята, зате через півгодини смартіки прислали СМС що сплатіть хоча б тіло і % як ви думаєте допоможе чи сьогодні повторити мені основне щоб телефону книгу не тероризували
Сколько у вас просрочка?

А номерок етой горячей линии дадите?
1545
Сколько у вас просрочка?
Більше місяця
З урядової толку 00000 дзвонити всеодно будуть
В іншому розділі я читала що допомагає тому і спробувалаа які ще варіанти?

Смартіки відбиті на всю голову! Урядова їх не зупиняє! Я зверталася, недопомогло... Смс розсилки і продзвони від них були раз у тиждень, і то на номера які порахували що то рідні! А то були просто знайомі тьоті і дяді... Яких поставили на вуха дзвонили і в день і в ночі! Таку лобуду розповідали, просто страшно...

Смартіки відбиті на всю голову! Урядова їх не зупиняє! Я зверталася, недопомогло... Смс розсилки і продзвони від них були раз у тиждень, і то на номера які порахували що то рідні! А то були просто знайомі тьоті і дяді... Яких поставили на вуха дзвонили і в день і в ночі! Таку лобуду розповідали, просто страшно...
Довго цей терор був?

Те ж місяць, кожної неділі смс родичам. Далі трохи забули про вам чи ще тривають?
Я їх закрила, і з не малою переплатою. Тіло 3000 закрила за 5500 іначе не хотіли... Взагалі ніяк. Правда якийсь адекват (якщо звонілок взагалі так можна назвати) мені попався. То трохи чекав поки зберу гроші, частинами закривала за тиждень наче. Вже точно не пам'ятаю.

Вони ніби більш менш тихо спочатку пішла хресна потім кум, мама звичайно татів номер поміняний чоловіка теж а зараз найгірше свекруха яка нічого слухати нехоче вчора пів ночі кричала, а ще була сусідка стара бабуся яка до мене відношення немає але її номер був записаний як баба Оля тл вона швидко зрозуміла що то аферисти і дала отпор

Вони ніби більш менш тихо спочатку пішла хресна потім кум, мама звичайно татів номер поміняний чоловіка теж а зараз найгірше свекруха яка нічого слухати нехоче вчора пів ночі кричала, а ще була сусідка стара бабуся яка до мене відношення немає але її номер був записаний як баба Оля тл вона швидко зрозуміла що то аферисти і дала отпор
Баба Оля в тємі) ну що можу вам сказати, тримайтеся.. А вашій свекрусі розому трохи. Добре що батьки підтримують вас і чоловік, то саме головне. А та покричить і стане.

А в кого смартіки наярюють досі? При просрочці місяць, дзвонитимуть ше довго? (Мої всі наче ігнорять)

Тоже месяц просрочек обзвонили уже всех сначала родителей через день кумовей потом крестных хотя у меня в телефоне их номеров нету.Сейчас вроде притихли.
А в кого смартіки наярюють досі? При просрочці місяць, дзвонитимуть ше довго? (Мої всі наче ігнорять)
Через месяц немного притихают.
Через месяц немного притихают. Главное игнор

Всё копируют. Находят, ид*оты, того, кого и не знал или забыл

Баба Оля в тємі) ну що можу вам сказати, тримайтеся.. А вашій свекрусі розому трохи. Добре що батьки підтримують вас і чоловік, то саме головне. А та покричить і стане.
Вона 4 роки веде війну щоб мене позбутись і такого шансу не втратить боюсь тяжко мені буде та вана ще й слів нерозуміє каже що хату їй спалять хоча я в неї неприписана

У меня где-то на 18 день просрочки начали слать смс и звонить близким родственникам , такой ерунды наговорили , а она верит им и я ничего не могла доказать

Я вже згідна за тіло закрити але треба щоб розбили хоча б на 4 платежі і щоб бути впевною що дійсно закриють

Що ви казали на гарячій лінії? Я подзвонила, попала на якусь. Сказала нічого не знаю, йдіть в поліцію і поклала трубку

Вона 4 роки веде війну щоб мене позбутись і такого шансу не втратить боюсь тяжко мені буде та вана ще й слів нерозуміє каже що хату їй спалять хоча я в неї неприписана
Ну так и скажите ей, что будет много пиз. еть, то точно спалят ей хату... Что за люди? Может Вам помочь материально?нет... Вы наверное просили у неё денег перед тем как у чмошников брать? Скорее всего просили, не могла помочь, пусть теперь разгребает...

Назад
Угорі