Слова вдячності!

• Автор теми Автор теми Olechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 992
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Olechka

Форумчанин
Дописи
130
Реакції
162
Бали
343
Olechka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нарешті здійснилося, моя дитина в окулярах, всім небайдужих людям, дякую, за допомогу!
Нехай вас і ваших дітлк Бог оберігає і надає міцного здоров'я і сили!!!!!
Всіх милих дам з наступаючим святом!!!!

Вкладення

• IMG_20200306_083428.webp
    IMG_20200306_083428.webp
    221.2 Кб · Перегляди: 41
  • IMG_20200306_083433.webp
    IMG_20200306_083433.webp
    209.6 Кб · Перегляди: 39
Нарешті здійснилося, моя дитина в окулярах, всім небайдужих людям, дякую, за допомогу!
Вау!
Оправа гарна. Де таку купували?

Світ не без добрих людей!Нехай Бог оберігає Вашу дитину!І головне,щоб дитині було комфортно!
В мене вже обоє в окулярах.Дуже мені сумно від цього,бо зір все далі падає в них.Ось в березні знову обом будемо міняти окуляри.

Світ не без добрих людей!Нехай Бог оберігає Вашу дитину!І головне,щоб дитині було комфортно!
В мене вже обоє в окулярах.Дуже мені сумно від цього,бо зір все далі падає в них.Ось в березні знову обом будемо міняти окуляри.
Якщо потрібно буде міняти окуляри звертайтеся, підкажу де брати, вдвічі дешевше

Якщо потрібно буде міняти окуляри звертайтеся, підкажу де брати, вдвічі дешевше
Дякую.Але оправи міряти потрібно.А лінзи,якщо якісні,то не думаю,що можуть бути вдвічі дешевшими.

Дякую.Але оправи міряти потрібно.А лінзи,якщо якісні,то не думаю,що можуть бути вдвічі дешевшими.
Можуть
Різниця в 1,5 тис точно може бути, все перевіряно мню особисто. Але в кожного своя думка?

Можуть

Різниця в 1,5 тис точно може бути, все перевіряно мню особисто. Але в кожного своя думка?
Всерівно дякую за пораду.Хай всі дітки будуть здоровими,а батьки кошти витрачають на їхні "хотєлки",а не на лікування.

Можуть, Люксоптика дорогий офтальмологічний центр... Знаю по своїй ситуації !!!!

Всерівно дякую за пораду.Хай всі дітки будуть здоровими,а батьки кошти витрачають на їхні "хотєлки",а не на лікування.
Згодна на всі 100% за хотєлки,лінзи не з Украіни

Яка вартість лінз?Судячи з фото,то в дитини астигматизм.Нам лінзи в Криму під наш рецепт виготовляють.
Гіперметропія з астигматизмом, косоокість, корекція лінзи +8, загалом маємо +13
Яка вартість лінз?Судячи з фото,то в дитини астигматизм.Нам лінзи в Криму під наш рецепт виготовляють.
Скиньте мені в приват Ваш рецепт, останній наприклад, я Вам з Вт напишу вартість

Скиньте мені в приват Ваш рецепт, останній наприклад, я Вам з Вт напишу вартість
Скину,але не зараз,бо його шукати потрібно,а мені лінь.
Ну в малого трішки кращі справи, але в грудні за лінзи зарлатили 1600грн.

Ще питання:"Як задовго Вам виготовляли замовлення?"

В

Вони готові, доставка 4-5днів
За

Заради цікавості, якщо не забудете то скиньте, мені самій цікаво
В
За

За 2 1600?

В
За

За 2 1600?
Як знайду,то обов'язково скину.
Так за 2 1600.
Не зрозуміла з приводу,вони готові,мені пояснювали,що лінзи виготовляються строго по рецепту,там основну роль грає якийсь кут.
Ох,я в цьому питанні,ще не дуже профі,тим більш,що в дітвори дуже різні діагнози і різне лікування.Але я зрозуміла,що потрібно із людьми спілкуватися,щоб більше розумітися на цьому.Та й метод проб і помилок в цьому житті як завжди ніхто не відміняв.

Останнє редагування:
Як знайду,то обов'язково скину.
Так за 2 1600.
Не зрозуміла з приводу,вони готові,мені пояснювали,що лінзи виготовляються строго по рецепту,там основну роль грає якийсь кут.
Ох,я в цьому питанні,ще не дуже профі,тим більш,що в дітвори дуже різні діагнози і різне лікування.Але я зрозуміла,що потрібно із людьми спілкуватися,щоб більше розумітися на цьому.Та й метод проб і помилок в цьому житті як завжди ніхто не відміняв.
Градуси виставляє майстер в оправу

Зрозуміла,що нічого не тямлю в цьому питанні.Мені так пояснювали,я так і зрозуміла.Потрібно буде вивчати детальніше це питання.
Це тонка матерія? будуть питання пишіть, звідки Ви?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі