"Слон Кредит" последствия просрочки.

• Автор теми Автор теми Владимир1985
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 1K
Дописи
27
Реакції
11
Бали
848
Владимир1985 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кто сталкивался со "Слон Кредит"? Что можно от них ожидать кроме звонков родственникам?

Я взяла 7000 на 12мес, нужно было за год выплатить 16000+, 2 месяца заплатила по 1400 и третий месяц 7500( закрыла полностью) это ужас там 200%годовых получается и это ещё без просрочки... нужно было вообще ничего не платить

Я взяла 7000 на 12мес, нужно было за год выплатить 16000+, 2 месяца заплатила по 1400 и третий месяц 7500( закрыла полностью) это ужас там 200%годовых получается и это ещё без просрочки... нужно было вообще ничего не платить
Мы тоже брали два раза. Раз 6000, второй 9000. Выплатили оба раньше срока. А в третий раз взяли 12000. Три платежа по 2300 внесли, а потом, попали тяжёлое фин.положение. Платить нечем. И теперь начались угрозы...

А как они действуют? У меня тоже сегодня начинается просрочка по ним.

А как они действуют? У меня тоже сегодня начинается просрочка по ним.
Моєму директору, я працюю в школі, пишуть смс кожного дня, і дзвонять з погрозами. Мені дуже соромно, але я кажу не знаю нічого, це якийсь розвод. Я нікому нічого не винна. Я вже виплатила тіло. Брала 8 тис на 10міс. Виплатила вже 9тис.,а мала б повернути 16тис. До 16 червня 2020р. Я не розумію, який то договір такий, що вони рахуюють, якщо маю до червня повернути, а вони рахуюють прострочка і % вже. Це просто капець.
Моєму директору, я працюю в школі, пишуть смс кожного дня, і дзвонять з погрозами. Мені дуже соромно, але я кажу не знаю нічого, це якийсь розвод. Я нікому нічого не винна. Я вже виплатила тіло. Брала 8 тис на 10міс. Виплатила вже 9тис.,а мала б повернути 16тис. До 16 червня 2020р. Я не розумію, який то договір такий, що вони рахуюють, якщо маю до червня повернути, а вони рахуюють прострочка і % вже. Це просто капець.
Найголовніше, номер його ніде не вказувала. Номера контактні взагалі придумувпла, а один свій інший

Назад
Угорі