Складне питання з ВП. Домовлятися з колекторами чи закривати?

• Автор теми Автор теми Pakuto
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 1K

Pakuto

Читач
Дописи
6
Реакції
3
Бали
3
Pakuto не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Займ знаходиться на прімоколект уже давно зробили виконавче провадження і знімали з зарплати відсоток далі я звільнився і роки 1 ВП просто висить і проблема в чому якщо закрити ВП через дію там залишилась адекватна сума ( та що і 2 роки тому ) яку я зараз можу закрити спокійно а якщо зайти на сайт прімоколект то там космічні цифри і що робити , домовлятись з колекторами чи можу спокійно закрити ВП і на цьому кінець історії ?

Pakuto, те, що там в них на сайті то не документ. Якщо бажаєте, то можете закрити питання з виконавчим провадженням. А те, що вони нарахували, хай собі залишать

і що робити , домовлятись з колекторами чи можу спокійно закрити ВП і на цьому кінець історії ?
я б скасував напис, повернув стягнуті кошти, а далі хай ламають собі голову шо робити з цим 😆

Pakuto, те, що там в них на сайті то не документ. Якщо бажаєте, то можете закрити питання з виконавчим провадженням. А те, що вони нарахували, хай собі залишать
Я зрозумів. Тобто закриваю ВП і кінець історії з тим що у них на сайті нове ВП не зробиш і в кредитну історію не запхаеш))
я б скасував напис, повернув стягнуті кошти, а далі хай ламають собі голову шо робити з цим 😆
Там не така велика сума не хочу витрачати на то свій час

Я зрозумів. Тобто закриваю ВП і кінець історії з тим що у них на сайті нове ВП не зробиш і в кредитну історію не запхаеш))
На цей час виконавчі написи заборонені. Але варто знати, що вони ще до суду піти можуть. Бо тенденція зараз нездорова якась. Бігають по судам всі, хто хоче тільки. Тому пропоную дочекатися відповіді юриста. Але то вже, мабуть, з ранку🤷

На цей час виконавчі написи заборонені. Але варто знати, що вони ще до суду піти можуть. Бо тенденція зараз нездорова якась. Бігають по судам всі, хто хоче тільки. Тому пропоную дочекатися відповіді юриста. Але то вже, мабуть, з ранку🤷
ВП висіло ще до війни , зараз я хочу просто позакривати все і забути про них

Там не така велика сума не хочу витрачати на то свій час
Питання не в сумі, а питання в тому , щоб вони вас потім не діставали дзвінками. Скажуть, що ви їм не доплатили

Питання не в сумі, а питання в тому , щоб вони вас потім не діставали дзвінками. Скажуть, що ви їм не доплатили
Я їм написав на електронну пошту вони мені назвали ту саму суму що і на ВП а на сайті в кредитах так і значиться космічна сума
Я їм написав на електронну пошту вони мені назвали ту саму суму що і на ВП а на сайті в кредитах так і значиться космічна сума
На сайті прімоколект

На сайті прімоколект
Слово до справи не пришиєш. Хай дають гарантійний лист з точною сумою до закриття і зобов'язанням відкликати провадження. Хоча і в цьому випадку доведеться сплатити винагороду виконавцю щоб закрив провадження

Слово до справи не пришиєш. Хай дають гарантійний лист з точною сумою до закриття і зобов'язанням відкликати провадження. Хоча і в цьому випадку доведеться сплатити винагороду виконавцю щоб закрив провадження
На словах вони говорять ту саму суму що у мене в виконавчому провадженні. Думаю закрити ВП і повинно все буди нормально . За космічну суму у них на сайті запитаю у них

Все завершено . Заплатив виконавче провадження з адекватною сумою і все кредит закритий скажені відсотки в розмірі 1000% списані . Документи на електронну адресу відправили ))

Назад
Угорі