Скільки це ше буде тривати?

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 557
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мене сьогодні накрило,ніби читаю форум і все розумію .На даний момент нахожусь в лікарні ,виявили язву велику ,на яку підозрів у мене взагалі не було чисто випадково виявили ,чи це погода така я не знаю .І думаю шо вся ця язва через те шо я себе так згризла затри місяці.Я знала шо мені все вилізе боком ці МФО чим я думала коли влазила

Мене сьогодні накрило,ніби читаю форум і все розумію .На даний момент нахожусь в лікарні ,виявили язву велику ,на яку підозрів у мене взагалі не було чисто випадково виявили ,чи це погода така я не знаю .І думаю шо вся ця язва через те шо я себе так згризла затри місяці.Я знала шо мені все вилізе боком ці МФО чим я думала коли влазила
Тримайтеся! Здоров'я важливіше!!!

Вы продолжаете себя грызть. Хотите осложнений? Успокоитесь и трезво оцените ситуацию. Вы брали займы, потому что считали это единственным правильным решением. И неважно, плохо это или нет. Поэтому винить себя глупо. Немедленно попросите у себя прощения, признайтесь себе в любви ? и больше не грузите себя. Просто повторяйте: все разрешится самым лучшим для меня образом! И идите наслаждайтесь жизнью ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі