скільки приблизно часу проходить від програного суду до виконавчого впровадження?

• Автор теми Автор теми Nigemidzu
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 368

Nigemidzu

✩ Premium ✩
Дописи
67
Реакції
154
Бали
2590
Nigemidzu не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть, будь ласка, скільки приблизно часу проходить від програного суду до виконавчого впровадження? Скільки в мене є часу, щоб заплатити, до того, як будуть заблоковані карти, прийде повідомлення на роботу і т.д.?

Підкажіть, будь ласка, скільки приблизно часу проходить від програного суду до виконавчого впровадження? Скільки в мене є часу, щоб заплатити, до того, як будуть заблоковані карти, прийде повідомлення на роботу і т.д.?
Взагалі якщо я не помиляюсь то після програного суду у вас ще місяць є для подачі апеляції. Також хтось на форумі писав, що в залежності від виконавця, може затягнутися процес ще на місяць, а може й одразу після сроків подання апеляції. Було б чудово якби хтось більш детально описав, бо мене теж це питання цікавить.

В мене 2 місяця, потім відкрили вп

Назад
Угорі