Таліон Скільки часу вони можуть діставати знайомих , друзів , рідних ?

• Автор теми Автор теми Dana99116
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 2K

Dana99116

Форумчанин
Дописи
20
Реакції
5
Бали
128
Dana99116 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім взяла в манівео 2000 тис грн , простоочила кредит , вони продали Таліон Плюс і тут почалося.
Мені за день дзвонять ну рази 2-3 не більше..
Але почали телефонувати знайомим дуже не присмна ситуація але зараз не можу погасити борг вони з 2х тис грн нарахували вже 8000 тис грн , я сама з трьома дітьми , чоловік захищає нашу землю і що робити просто не знаю дуже страшно , в одно час почитала тут багато інформації але все одно страшновато .
Скільки часу вони можуть діставати знайомих , друзів , рідних ???

Доброго дня всім взяла в манівео 2000 тис грн , простоочила кредит , вони продали Таліон Плюс і тут почалося.
Але почали телефонувати знайомим дуже не присмна ситуація але зараз не можу погасити борг вони з 2х тис грн нарахували вже 8000 тис грн , я сама з трьома дітьми , чоловік захищає нашу землю і що робити просто не знаю дуже страшно , в одно час почитала тут багато інформації але все одно страшновато .
Обычно недолго звонят третьим лицам но потом после паузы могут снова начать, вы копите деньги со временем они предложат лояльные условия например закрыть за тело кредита главное перетерпите все эти звонки и они пойдут на уступки

Довго дуже довго...

Місяців 3 .У мене потім ейсам продали,ті такі ж самі.Але по святам пропонували за тіло закрити.

В мене вони , оточення зовсім не турбували ,через пів року закрила за пів тіла!

Тільки що від Таліон був прозвін по всим контактам. Просочення в Манівео , його продали Таліону. Скаргу в НБУ надіслала. Терпіння, всим нам.

що таке кредитний комітет? і чому вони в тому таліоні всі так погано пишуть? зрозуміло.

Вкладення

• Screenshot_20240905-144121.webp
    Screenshot_20240905-144121.webp
    116 Кб · Перегляди: 232
  • Screenshot_20240905-144435.webp
    Screenshot_20240905-144435.webp
    135.2 Кб · Перегляди: 200
що таке кредитний комітет? і чому вони в тому таліоні всі так погано пишуть? зрозуміло.
Не потрібно їм взагалі нічого писати, видаліть і заблокуйте. Те що вони Вам пишуть немає ніякого сенсу. Очікуйте смс повідомлення про можливість закриття за тіло

Не потрібно їм взагалі нічого писати, видаліть і заблокуйте. Те що вони Вам пишуть немає ніякого сенсу. Очікуйте смс повідомлення про можливість закриття за тіло
Я пишу тільки тому що вони батькові зателефонували, а той вірить всьому, що сказали.
Наприклад оцьому.
Ви можете скаргу в нбу написати + як дружина діючого військового, їх там мають притиснути. вони тугі, що капець. важелів впливу не мають, чешуть якусь фігню про опис майна, де немає в мене нічого, а на основі того, що я там прописана. якісь кредитні комітети пішли. ну таке. чекаю, коли відступлять іншим, бо мені п+п на їхні потуги.
Тільки що від Таліон був прозвін по всим контактам. Просочення в Манівео , його продали Таліону. Скаргу в НБУ надіслала. Терпіння, всим нам.
а скільки у вас просрочення? і як дізнались, що вони по всім телефонували? в мене стабільно батькові телефонують.

Вкладення

• Screenshot_20240905-150308.webp
    Screenshot_20240905-150308.webp
    96.7 Кб · Перегляди: 245
Останнє редагування:
це у них спам-повідомлення? шоб шо? ще вчора сказала — грошей немає.

Вкладення

• Screenshot_20240906-092048.webp
    Screenshot_20240906-092048.webp
    134 Кб · Перегляди: 205
Це "лояльні умови". Їм потрібне бабло,а не балачки
це ще 895 гривень скинули🤣 вчора пропонували гарантійку — 2к сьогодні, залишок до 15 вересня оплатити. тут почитала, є кому півтіла пропонують🤔 треба чекати

Я пишу тільки тому що вони батькові зателефонували, а той вірить всьому, що сказали.
Наприклад оцьому.

Ви можете скаргу в нбу написати + як дружина діючого військового, їх там мають притиснути. вони тугі, що капець. важелів впливу не мають, чешуть якусь фігню про опис майна, де немає в мене нічого, а на основі того, що я там прописана. якісь кредитні комітети пішли. ну таке. чекаю, коли відступлять іншим, бо мені п+п на їхні потуги.

а скільки у вас просрочення? і як дізнались, що вони по всім телефонували? в мене стабільно батькові телефонують.
Протермінування 45 днів, дізналася від знайомих які одразу мені хателефонували і сказали.....

інформування про що і куди, і як? просто цікаво — чи можуть таке зробити, чи це лякалки? вже написала скаргу на цих чудіків, але поки її розглянуть.

Вкладення

• Screenshot_20240910-090323.webp
    Screenshot_20240910-090323.webp
    74.6 Кб · Перегляди: 195
інформування про що і куди, і як? просто цікаво — чи можуть таке зробити, чи це лякалки? вже написала скаргу на цих чудіків, але поки її розглянуть.
В мене про борг розіслали всім кому можна ,а одному знайомому сказали що вони мають право і соц мережі передивлятись і дзвонити і т.д ,жаль він не знав щоб розмову записати

В мене про борг розіслали всім кому можна ,а одному знайомому сказали що вони мають право і соц мережі передивлятись і дзвонити і т.д ,жаль він не знав щоб розмову записати
в мене поки тільки батькові телефонували, нарозповідали і про опис майна, і вимагали закридити кредит за мене. вони тугі, не розуміють, що грошей немає. я скаргу написала зі скрінами, як спілкується оператор в чаті. з оцими "ми не погрожуємо". і як довго вони таке чудять?

в мене поки тільки батькові телефонували, нарозповідали і про опис майна, і вимагали закридити кредит за мене. вони тугі, не розуміють, що грошей немає. я скаргу написала зі скрінами, як спілкується оператор в чаті. з оцими "ми не погрожуємо". і як довго вони таке чудять?
Чим довше спілкуєтесь з ними,тим довше вони з Вами.

Вкладення

• Screenshot_20240910-103218_1.webp
    Screenshot_20240910-103218_1.webp
    45.6 Кб · Перегляди: 207
Назад
Угорі