Скільки часу проводить терор компанія Lovi Lave

• Автор теми Автор теми RealOops
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 2K

RealOops

Форумчанин
Дописи
88
Реакції
50
Бали
308
RealOops не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.
Скільки часу проводить терор компанія Lovi Lave просрочки вже 2 тижні.
Дзвонять другу та матері.
Зранку робот що віддати борг а потім присилають всім смс про мій борг.
Чи йдуть вони на тіло?

Вітаю! А ось цікаво, сьогодні конторка lovi laiv надає позику під 1,35%, а хіба це законно? Такий договір потім можно буде в суді взагалі скасувати? (подивилась раді цікавості їх і такє вот побачила)

Вітаю! А ось цікаво, сьогодні конторка lovi laiv надає позику під 1,35%, а хіба це законно? Такий договір потім можно буде в суді взагалі скасувати? (подивилась раді цікавості їх і такє вот побачила)
Так,Стаття 8 закону про споживче кредитування . Реальна річна процентна ставка та загальна вартість кредиту для споживача . п 5 Максимальний розмір денної процентної ставки, розрахованої відповідно до частини четвертої цієї статті, не може перевищувати 1 %.

Так,Стаття 8 закону про споживче кредитування . Реальна річна процентна ставка та загальна вартість кредиту для споживача . п 5 Максимальний розмір денної процентної ставки, розрахованої відповідно до частини четвертої цієї статті, не може перевищувати 1 %.
Ось і думаю, а як вони тоді так видають досі? На що сподіваються тоді?

Ось і думаю, а як вони тоді так видають досі? На що сподіваються тоді?
На практиці скажу вам так,90% людей не читають договір. І вони це знають тому і так роблять,цей договір можно оскаржити в суді.
Або коли борг вже прострочений, вони вам його закроють за тіло а мабуть і за пів тіла тому що в суд вони з ним не думаю що підуть

Сьогодні прокинулись. Надіслали смс мамі. Мені - не мур-мур за усі 14 днів протермінування. Тіло 5 тис. Наразі в особистому кабінеті хочуть, що б я зробила пролонгацію 🫣
Пропозицій немає. Нарахували загально 8 тис.

Подскажите начинают тревожить окружение +- на 14 день?
Все эти конторы начинают тревожить окружение когда им в голову стукнет,но они могут звонить контактам которые вы указали когда подписывали договор,если начинают звонить друзьям и тд которых вы не указывали смело подавайте скаргу в НБУ

Все эти конторы начинают тревожить окружение когда им в голову стукнет,но они могут звонить контактам которые вы указали когда подписывали договор,если начинают звонить друзьям и тд которых вы не указывали смело подавайте скаргу в НБУ
Навіть тим що вказані в договорі не мають права. Дозвіл на такий прозвін повинна надати контакна особа. В договорі вказується, що такий дозвіл повинен взяти кредитпозичальник, але ж ніхто з нас цього не робив)

Я написав листи конторам, що ніхто не надавав дозволи...але ж це на прозвін не впливає. Потрібно писати скарги в НБУ, але це також не панацея

Останнє редагування:
Сьогодні прокинулись. Надіслали смс мамі. Мені - не мур-мур за усі 14 днів протермінування. Тіло 5 тис. Наразі в особистому кабінеті хочуть, що б я зробила пролонгацію 🫣
Пропозицій немає. Нарахували загально 8 тис.
5 тіло і зверху хочуть 8?)

Доброго дня.
Чи йдуть вони на тіло?
Привіт. В мене вони були, тіло 1500 грн було, я за них забув, прийшло смс що маю прострочену заборгованість 25 днів. Були гроші, зателефонував сам, якась тьотя з прокуреним голосом взяла слухавку, кажу маю борг, назвав дані, вона каже «А да, єсть у вас долг, хотітє отдать?» Нарахували 2100 грн наче, оплатив та й все. Не телефонували нікому взагалі.

В мене в них просрочка з липня, зараз пропонують за тіло закрити.Тобто через 8 місяців запропонували

Доброго дня.
Чи йдуть вони на тіло?
А вони що,проводять терор? Мені тільки птшуть,що є борг,і всім знайомим розсилають,а знайомі тільки ржуть.

Назад
Угорі