Скільки часу має то бути, щоб перестали доставати рідних?

• Автор теми Автор теми Samurai555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

Samurai555

Форумчанин
Дописи
17
Реакції
2
Бали
3
Samurai555 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене вже місяць просрочка близько 12-14 мфо з відсотками 100-120к (може вже і більше), на адвоката коштів немає за реструктуризацію не домовитись, вже Кредит7 и СелфіКредит відправили листи на адресу де проживає мама і почалась паніка, а до цього були дзвінки, коли вони перестануть займати мене і рідних і почнеться тиша?

В мене вже місяць просрочка близько 12-14 мфо з відсотками 100-120к (може вже і більше), на адвоката коштів немає за реструктуризацію не домовитись, вже Кредит7 и СелфіКредит відправили листи на адресу де проживає мама і почалась паніка, а до цього були дзвінки, коли вони перестануть займати мене і рідних і почнеться тиша?
Тиша? 4+ роки,а все одно звонять мені.
Оточенню не знаю
Тиша буде,якщо заплатите

Будуть дзвонити до того моменту, поки не погасити борг. Особливо якщо зрозуміли що це ефективний метод впливу на вас. Тому краще відкрито поговорити з рідними, щоб дзвонілок посилали куди подалі.

Самурай з панікою якось не камільфо.
Режим тиші напряму залежить від вас.
Або заплатите їм або пошлете лісом і ігнор повний. З часом відлипнуть.
Чарівної пігулки від дзвінків небажаних не існує.

Самурай з панікою якось не камільфо.
Режим тиші напряму залежить від вас.
Або заплатите їм або пошлете лісом і ігнор повний. З часом відлипнуть.
Чарівної пігулки від дзвінків небажаних не існує.
Ну паніка не в мене, а в мами, просто я не думаю що хтось має подати в суд бо максимальне тіло кредиту це 10-15к звісно з їх відсотками вже до 30 дійшло, просто мама переймається через те що за адресою приїдуть і т.д

Ну паніка не в мене, а в мами, просто я не думаю що хтось має подати в суд бо максимальне тіло кредиту це 10-15к звісно з їх відсотками вже до 30 дійшло, просто мама переймається через те що за адресою приїдуть і т.д
Ваші острахи дуже передчасні. Це в частині щодо судів.
На рахунок їздунів - заспокійтесь ви і маму заспокійте, ніхто нікуди не їздить.
Ті підвальні шакали і раніше перелякані були, а тепер, коли можуть в бусі покататись у відомий заклад, я взагалі думаю що добра частина цих доморощєних рішатєлєй з дому боїться вийти і ото лиш по телефону може щось там вякати.

Ваші острахи дуже передчасні. Це в частині щодо судів.
На рахунок їздунів - заспокійтесь ви і маму заспокійте, ніхто нікуди не їздить.
Ті підвальні шакали і раніше перелякані були, а тепер, коли можуть в бусі покататись у відомий заклад, я взагалі думаю що добра частина цих доморощєних рішатєлєй з дому боїться вийти і ото лиш по телефону може щось там вякати.
Тому що вірити юристам які кажуть що 18к і вам просто все закриють і перестануть дзвонити, слабо віриться, а безкоштовні юристи кажуть що якщо в суд подадуть тоді і можно вирішувати

Тому що вірити юристам які кажуть що 18к і вам просто все закриють
Що за юристи ?:oops:
і перестануть дзвонити, слабо віриться,
Так воно і є. Перевірено багатьма форумчанами на особистому досвіді нажаль.
а безкоштовні юристи кажуть що якщо в суд подадуть тоді і можно вирішувати
Хоч і безкоштовні, але правду кажуть)
Юристи вам і будуть ( не дай Бог) потрібні виключно в судових вирішеннях спорів.

Що за юристи ?:oops:

Так воно і є. Перевірено багатьма форумчанами на особистому досвіді нажаль.

Хоч і безкоштовні, але правду кажуть)
Юристи вам і будуть ( не дай Бог) потрібні виключно в судових вирішеннях спорів.
La consulting

Ясно. Так це ж не юристи а розводіли... почитайте в розділі:

Короче по суті або в ігнор їх до талого або виплатити і розпрощатись?

Десь через три місяці менше будуть дзвонити. Але так щоб взагалі не дзвонили, то тільки як все закриєте)
Рахуйте загальну суму без відсотків. Так краще видно картину. Більшість шараг пропонує закрити за тіло. Тож якщо 100 к це з відсотками, то у вас не все так страшно)

Десь через три місяці менше будуть дзвонити. Але так щоб взагалі не дзвонили, то тільки як все закриєте)
Рахуйте загальну суму без відсотків. Так краще видно картину. Більшість шараг пропонує закрити за тіло. Тож якщо 100 к це з відсотками, то у вас не все так страшно)
Добре, дякую

Чи можливо взагалі домовлятись з ними за тіло і як це зробити?
Можливо хтось цих проблем вже уникав?

Чи можливо взагалі домовлятись з ними за тіло і як це зробити?
Можливо хтось цих проблем вже уникав?
Зазвичай після того як ви їх поігнорите певний час, почнуть надсилати пропозиції. Якщо самій писати і просити тіло, будуть відмовляти, дуже малий термін. У вас місяць пройшов, якісь пропозиції вже можуть поступати. Можуть пізніше. За тіло мабуть трошки довше треба почекати.
Ви більше форум по своїх мфо почитайте. Там все розписано. Хто що коли пропонував.

Зазвичай після того як ви їх поігнорите певний час, почнуть надсилати пропозиції. Якщо самій писати і просити тіло, будуть відмовляти, дуже малий термін. У вас місяць пройшов, якісь пропозиції вже можуть поступати. Можуть пізніше. За тіло мабуть трошки довше треба почекати.
Ви більше форум по своїх мфо почитайте. Там все розписано. Хто що коли пропонував.
Замахаюсь шукати😭😅

Вкладення

• IMG_2542.webp
    IMG_2542.webp
    43.8 Кб · Перегляди: 72
Назад
Угорі