Скільки часу чекати розблокування карток?

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 2K

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт
Знаю що дане питання поюзане вже мільйон раз ,але скажіть будь ласка скільки часу ви чекали на розблокування картки в приваті на цих 13400 після того як вони вже зареєстрували заявку

Все залежить від банку та виконавця - наскільки швидко відпрацюють в асвп. Привати мони знімають достатнью швидко, ощад - ооооооооооооооооооооо

Привіт
Знаю що дане питання поюзане вже мільйон раз ,але скажіть будь ласка скільки часу ви чекали на розблокування картки в приваті на цих 13400 після того як вони вже зареєстрували заявку
Доброго дня, підкажіть будь -ласка як написати заяву на розблокування карти?

У меня такое ощущение, что я быстрее получу решение из суда, что инн недействительна и на полное снятие арестов, чем дождусь пока моно мне снимет ограничение на 13400.

У меня такое ощущение, что я быстрее получу решение из суда, что инн недействительна и на полное снятие арестов, чем дождусь пока моно мне снимет ограничение на 13400.
А классно вообще, да? Блокируют за считанные минуты, а чтобы разблокировать, нужно потратить дни/недели/месяца)

А классно вообще, да? Блокируют за считанные минуты, а чтобы разблокировать, нужно потратить дни/недели/месяца)
Блин да, согласна на все 100000% я им так и написала.
Соц счет они на 3й день сняли арест, а за основную карту уже вторая неделя идет война. Исполненитель у меня хорошая и всё сделала максимально быстро от себя, а моно мотают нервы.
46410E2C-1D3D-47A9-99E6-73C26E031AC7.webp

Як в кого. В мене моно розблокував рахунок плюс мінус за півтори години від того як з"явилась відповідна постанова на АСВП

Я снес надписи,приват и моно розблокировали сразу,а УкрСиббанк ох тугой 5 дней жду.Пишу в поддержку,говорят мы ручном режиме снимаем арест.А вот как блокнуть так быстро и сразу

Я не понимаю, как у вас так получилось )
Чарівний пе3*ль виконавцю. В мене взагалі тормо3 попався.
Я йому відправив заяву підписану кепом на електронку. Він отримав, дуплився два дня а потім пише " а де сама заява".
Ну бл д*білів по об"яві понабирають... кажу очі роззуй і подивись в прикріплених. Крч олень ще той
Але пару листів по тому і дубляж заяви допоміг. Розблокували так швидко що я сам офігів

Чарівний пе3*ль виконавцю. В мене взагалі тормо3 попався.
Я йому відправив заяву підписану кепом на електронку. Він отримав, дуплився два дня а потім пише " а де сама заява".
Ну бл д*білів по об"яві понабирають... кажу очі роззуй і подивись в прикріплених. Крч олень ще той
Але пару листів по тому і дубляж заяви допоміг. Розблокували так швидко що я сам офігів
Дивно, моя в той же день як я в неї написала заяви всі постанови винесла в асвп та відправила всі доки до моно. А ці придурки другий тиждень не можуть знайти лист де про розблок 13400! Соц рахунок швидко зняли, через 2-3 дні без повідомлень, а по основному вони просять ттн з пошти, а виконавець каже шо вони ****** в моно і вона фізично не може дати ттн. Ось борюсь з цими оленями в чатах щодня. У них одна відповід «нам треба ттн щоб ми перевірили». Придурки.

ssssmmm, я чекав два тижні точно. Може трохи більше.
А ттн не дає, бо відправила звичайним листом. Який може йти до тижня (саме скільки в мене йшов останній лист). Ну і ще тиждень моно шукатиме в себе...

Все залежить від банку та виконавця - наскільки швидко відпрацюють в асвп. Привати мони знімають достатнью швидко, ощад - ооооооооооооооооооооо
Тобто ощад незраджує,дуже повільно працює?

так, там стабільно все хєрово. У мене знайомому карту блокнули через місяць після винесення постанови. І от вже другий місяць не можуть розблокувати.
Нема слів:(Мені банкомат карту був не видав,взбій чи що, відповідно перезамовила випуск карти,активувала її через особистий каб. але позвонила на лінію як довго чекати пластикову карту,то оператор відкрила свою ротяку мол хто мені дозволив активовувати карту,не отримавши на руки пластикову. ЖАХ ПРОСТО.

Нема слів:(Мені банкомат карту був не видав,взбій чи що, відповідно перезамовила випуск карти,активувала її через особистий каб. але позвонила на лінію як довго чекати пластикову карту,то оператор відкрила свою ротяку мол хто мені дозволив активовувати карту,не отримавши на руки пластикову. ЖАХ ПРОСТО.
они там что возомнили себя владельцами людей

Назад
Угорі