Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Що саме писати?
Что бы прислали оригинал по договоруЩо саме писати?
Можете звісно написати, але майже більшість буде Вам казати скачати його з особистого кабінету!Что бы прислали оригинал по договору
Смотрю видио Вебинара и он говорит что нужно требовать! Капец не хо хо непонимаю!(((Можете звісно написати, але майже більшість буде Вам казати скачати його з особистого кабінету!
Если Вебинар сказал,то надо требоватьСмотрю видио Вебинара и он говорит что нужно требовать! Капец не хо хо непонимаю!(((
Скажите а где здесь можно шаблоны взять??Можете звісно написати, але майже більшість буде Вам казати скачати його з особистого кабінету!
Скажите а где здесь можно шаблоны взять??
Ой, Ви задали дійсно багато питань, але проконсультуйтеся з більш кваліфікованими в цьому питанні людьми, бо за рік нікуди не написала, чи то ліньки...Светлана,
Яка Ваша думка про запит в МФО про надання всіх документів?
Які подальші дії при отриманні документів? Які дії при відсутності реакції на запит?
Є різниця, чи ти сам чи від адвоката? Чи необхідно їх повідомити про те, що я здійснила запит і не буду з ними розмовляти доки не отримаю підтвердження?
Чи є різниця в тому, чи я новий клієнт чи давно користуюсь їхніми послугами?
Вибачте за купу питань, я маю двох манюнь, не вистачає часу все поглинути, і так ночами не сплю читаю, наче до екзамена готуюсь ? вже очі підводять...
Я так трошки читала Ваші коментарі, то зрозуміла, що Ви вже давно в цьому компотику..)Ой, Ви задали дійсно багато питань, але проконсультуйтеся з більш кваліфікованими в цьому питанні людьми, бо за рік нікуди не написала, чи то ліньки...
Можливо хтось Вам відповість більш освідченіший в цьому питанні!
Та так є трохи, (десь рік, десь 11 міс, є банк, якому 4, але кошмарить відусіль, приват), було всього, але ж форум дав мені велику підтримку.Я так трошки читала Ваші коментарі, то зрозуміла, що Ви вже давно в цьому компотику..)
Але все-одно дякую!)))
Зовсім нікуди не писали??
Я як тільки вийшла в прострочку, лише почала цікавитись що робити, то такий стан був "писати сюди, туди, найняти адвоката", зараз наче трошки заспокоїлася, але хотілось дізнатися, чи є сенс в цих діях?)
Дякую Вам)))Та так є трохи, (десь рік, десь 11 міс, є банк, якому 4, але кошмарить відусіль, приват), було всього, але ж форум дав мені велику підтримку.
Дійсно не писала нікуди!!!
Може вже пора, але чомусь немає настрою на те.
Ви до мене звернулися, а я навіть поради дати Вам не можу...
Я ж кажу можливо хтось, хто вже писав Вам відповість.
Спробую когось заволікти до Вашого питання))))
І у мене і у Вас все буде добре.Дякую Вам)))
Я сподіваюся, у Вас все буде добре!
Так!))І у мене і у Вас все буде добре.
То все пилюка!)))
Просто всі пізно потрапляють на форум.Так!))
Шкодую лиш, що всі ті шалені суми були не на благо сім'ї, а в кишені тим ...МФО.
Вони певно якимось впливом на підсвідомість володіють, що стільки постраждалих з однаковими історіями...
Дякую, так тепло стало на душі)))Просто всі пізно потрапляють на форум.
А шкодувати не варт, минулого не повернеш!!
Живіть сьогоденням і насолоджуйтеся прекрасними митями цього життя!!
Проблеми в сторону і
Життя прекрасне, навіть через те, що ми в ньому є!!!)))
Обіймаю міцно)))
Над цим питанням задумувалося багато людей (стосовно реклами).Дякую, так тепло стало на душі)))
Так, цей форум як спасіння, я вже шуткую, наче клуб анонімних алкоголіків? вибачте, але дійсно, то є залежність. Але все позаду, я посміхаюсь, не нервую, а лиш хочу збагатитися знаннями. Я стільки відповідей на свої питання знайшла, зекономила кошти на консультаціях)) це круто, що є таке місце)))
Треба якось розрекламувати форум, скільки ще життів можна врятувати...
Дякую) стосовно моїх запитань може хтось знає, буду вдячна за інформацію!Над цим питанням задумувалося багато людей (стосовно реклами).
Ви посміхайтеся, радійте життю, все інше то не є великими проблемами по житті ))
Звертайтеся, запитуйте! Чим зможу Вам допоможу, не зможу запитаю хто зможе)))