Скажіть що далі чекати

• Автор теми Автор теми Tetiana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 2K

Tetiana

Форумчанин
Дописи
840
Реакції
140
Бали
5125
Tetiana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день! Хвилює майкредіт, тіло 6000, зараз просрочка 26 днів нарахували 12800. Дзвонить сьогодні мужчина і каже що підем на уступки за 10000 закриєм і чекаєм до вівторка, інакше на 30 день продаєм колекторам.
Підскажіть,як з ними можна домовитись, грошей таких не має

Не соглашайтесь на эти условия. С ними можно будет договориться и на меньшую сумму, если выждать время.

Добрий день! Хвилює майкредіт, тіло 6000, зараз просрочка 26 днів нарахували 12800. Дзвонить сьогодні мужчина і каже що підем на уступки за 10000 закриєм і чекаєм до вівторка, інакше на 30 день продаєм колекторам.
Грошей немає.... Ви самі відповіли... Домовляються,коли є хоча б тіло

Меня молча продали Кредитекспресс спустя пару месяцев. Те только письма с смс переодически шлют. Угроз и прочей грязи не было, родственников не доставали.

Грошей немає.... Ви самі відповіли... Домовляються,коли є хоча б тіло
Я написала в нацком,чекаю рішення, а кому вони продають?
Post automatically merged:

Меня молча продали Кредитекспресс спустя пару месяцев. Те только письма с смс переодически шлют. Угроз и прочей грязи не было, родственников не доставали.
Дякую, заспокоїли

З колекторами тоже можна потім домовитись?
Ну если они поймут, что взять с вас нечего и на все угрозы и прочее Вы не ведётесь, то возможно будут предлагать более выгодные для Вас варианты.

Я написала в нацком,чекаю рішення, а кому вони продають?

Дякую, заспокоїли
В Вашем случае может быть по-другому. Я просто режим "снежинки" включил и все.

Ну если они поймут, что взять с вас нечего и на все угрозы и прочее Вы не ведётесь, то возможно будут предлагать более выгодные для Вас варианты.

В Вашем случае может быть по-другому. Я просто режим "снежинки" включил и все.
Листи шлють по прописці чи як?

Листи шлють по прописці чи як?
Письма шлют по тому адресу, по которому вы зарегистрированы на сайте МФО. Договоритесь с почтальоном, чтобы письма оставлял в отделении и что Вы их будете сами забирать. У меня так.

Не знаю як у кого,та в мене з ними домовитися не вийшло.Відсилала оф листа,пояснювала,чому не можу наразі платити,просила зупинити нарахування штрафів,і оформити реструктиризацію.Скажу лиш те,що дурепою була.При тілі у 4000 зробила пролонгацій на 3600,і ще пропонувала сама віддати 4000.Шаразі це здалося мало,на поступки не пішли.Ну як то кажуть,баба з воза,а Майкредит довго чекатиме на мою оплату.Між іншим,десь пропали,місяця два повна тиша.Якось так.

Можна просто перечекати і все.Яещо грошей немає щоб заплатити,то про що ви збираєтесь домовлятись?Нічого страшного вони не зроблять.Дзвінки,смс.листи.Але з кожним всі ці кантори працюють по різному.У когось на третій день просрочки звонять до всіх починаючи з батьків,а закінчуючи першою вчителькою.А в когось не дзвонять.Якщо вчують у вас страх від того ,що вони роблять то вони не злізуть і будуть давити на то місце.

Да, по месту прописки. Я там и проживаю. Других адресов не указывал.
Я скидала на них лист в нацком, там писала адресу проживання а не прописки, як думаєте на яку будуть писати?

Не соглашайтесь на эти условия. С ними можно будет договориться и на меньшую сумму, если выждать время.
За який термін вони продаю?

Я скидала на них лист в нацком, там писала адресу проживання а не прописки, як думаєте на яку будуть писати?

За який термін вони продаю?
Ви повинні розуміти,що кожна кантора веде себе з усіма по різному.Наприклад з кредит касою ніхто не може домовитись ,у мене там просрочки рік і чотири місяціча вчора зайшов в кабінет і до оплати щоб закрити кредит 2670(при тілі 1500 і просрочці майже в півтора року).І я з ними ні про що не домовлявся і навіть не пробував.

Ви повинні розуміти,що кожна кантора веде себе з усіма по різному.Наприклад з кредит касою ніхто не може домовитись ,у мене там просрочки рік і чотири місяціча вчора зайшов в кабінет і до оплати щоб закрити кредит 2670(при тілі 1500 і просрочці майже в півтора року).І я з ними ні про що не домовлявся і навіть не пробував.
І те,що вони в якийсь момент припинили звонити,продали кредит і так далі,то не є приводом для радості.Був період ,коли місяці 4 ніхто не звонив жодного разу навіть до мене,а потім просто в один день позвонили матері.Потрібно розуміти,що хоч і ніхто з них не може нічого страшного вам зробити ,але ці кредити це висяки не на один рік ,і час від часу всеодно будуть дзвонити,присилати листи ,десь колись і родичам зателефонують.Не забудуть вони ні про кого ніколи.

З усіма ними можна домовитись ,але тільки вже в тих випадках,коли вони зрозуміють що вам на них абсолютно насрати.Особисто я,не спілкувався з жодною з кантор з перших днів просрочки.Я не змінював сім карти ,того точно можу сказати на своєму прикладі,що террор припиняється десь після шести місяців просрочки(при умові повного ігнору).Але в мене одна ситуація,у вас друга,у когось третя.Манівео просрочки теж півтора року(вже давно продали) але ніхто від них жодного разу не звонив нікому крім мене,а в мого друга на п'ятий чи шостий день просрочки позвонили мамі,а на наступний день папі.В кожного все індивідуально.І питатись тут як вони з ким робили немає сенсу.Всі як один впевнені,що жодна з мфо не ходить по домам,а у є випадки коли до когось приходять.

Останнє редагування:
С коллекторами можно тоже договорится ,если есть желание

Кто скажет,когда приходит ответ от нацкома?Писала в июле в начале месяца!и куда шлют ответ?В письме писала ответ написать на электронку.

Письма шлют по тому адресу, по которому вы зарегистрированы на сайте МФО. Договоритесь с почтальоном, чтобы письма оставлял в отделении и что Вы их будете сами забирать. У меня так.
А через сколько времени письма шлют?

Назад
Угорі