Сказали що беру кредит

• Автор теми Автор теми ZYK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 808

ZYK

Форумчанин
Дописи
100
Реакції
56
Бали
68
ZYK не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня,) Сьогодні зранку подзвонили до чоловікового швагра і сказали що я сиджу в банку і беру кредит на 25000 і дала його поручителем .Я в той час вела дитину в садок )) Я в шоці ,хто? Що?
В
Доброго дня,) Сьогодні зранку подзвонили до чоловікового швагра і сказали що я сиджу в банку і беру кредит на 25000 і дала його поручителем .Я в той час вела дитину в садок )) Я в шоці ,хто? Що?
Вчора кешбері писав на вайбер ,пропонували дисконт місяць прострочки тіло 1000 грн нарахували 2300 пропонували 1300 ,я неоплатила ,може вони?

В
Вчора кешбері писав на вайбер ,пропонували дисконт місяць прострочки тіло 1000 грн нарахували 2300 пропонували 1300 ,я неоплатила ,може вони?
Так, а номер не пробували пробити?

Фрея, стесняюсь спросить, а на каком это языке то? ? так, для общего развития ?

Він зараз на роботі ,сказав що не може говорити ще вечером попробую пробити хто це.
Зробіть розсилку всім (по телефонній книзі).що натрапили на аферистів. Ніхто кредиту не бере і поручителями вони не є...написали заяву в поліцію...
Мусимо самі себе оберігати

ZYK, а кто такой швагр? ?
Чоловікової сестри соловік6
Зробіть розсилку всім (по телефонній книзі).що натрапили на аферистів. Ніхто кредиту не бере і поручителями вони не є...написали заяву в поліцію...
Мусимо самі себе оберігати
Дякую за пораду ,так і зроблю

Для загального розвитку в школу ходять. А вам на мацковском язике тільки треба?
Ну я тож не знал, к примеру, хотя в школу ходил и с родным языком никогда трудностей не испытывал.
Есть другой нюанс, что в разных западных областях нашей страны много диалектов, и в Закарпатской, Львовской и Черновицкой областях могут использоваться совершенно разные слова при одном и том же смысле.

Останнє редагування:
В
У меня такое делали е гроши

Ну я тож не знал, к примеру, хотя в школу ходил и с родным языком никогда трудностей не испытывал.
Есть другой нюанс, что в разных западных областях нашей страны много диалектов, и в Закарпатской, Львовской и Черновицкой областях могут использоваться совершенно разные слова при одном и том же смысле.
Все верно, я из Черновицкой области, но такое слово слышу впервые.

Michael Gerard, Мил человек, не надо меня учить, я и сама могу? а что такое моцковская мова я не знаю ? Никакой из вас тролль, никакашечный ?

Назад
Угорі