Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Большая умничка! как отреагировал?Поговорила с мужем
Легче стало
Наверное тяжело но сказал только он трубку будет братьА мужу?))
Мужу тяжело
Олечка, мій знає і родичі знають про 4 а як сказати про 12 ще , то капец, мене за ці 4 так заклювали з усіх сторін, що думка тепер щось з собою зробити , просто невитримую , з чоловіком точно розійдусь , піду зніму квартиру , він мене не підтримує , сьогодні з моєю мамаю і сестрою напали цілий день мозок клюють з усіх сторін, себе ненавиджу, і вони мені не вірять не слухають, що це все неправда, а піднімають трубку і слухають весь цей бред. Як розказати про остальні все одно дізнаються. А у вас багато мфо?
От думаю відкрию завтра газ як чоловік піде на роботу і все , і стане всім легше[/QUOT

що?!... а як на рахунок клявся боротися з труднощами і розділяти щастя

От думаю відкрию завтра газ як чоловік піде на роботу і все , і стане всім легше
Hardram007, Маме респект!!!![]()
Олечка, мій знає і родичі знають про 4 а як сказати про 12 ще , то капец, мене за ці 4 так заклювали з усіх сторін, що думка тепер щось з собою зробити , просто невитримую , з чоловіком точно розійдусь , піду зніму квартиру , він мене не підтримує , сьогодні з моєю мамаю і сестрою напали цілий день мозок клюють з усіх сторін, себе ненавиджу, і вони мені не вірять не слухають, що це все неправда, а піднімають трубку і слухають весь цей бред. Як розказати про остальні все одно дізнаються. А у вас багато мфо?
От думаю відкрию завтра газ як чоловік піде на роботу і все , і стане всім легше
Прочитайте мою историю: у меня 25 займов, 3 закрыла - маленькие суммы были. Набралась как и все. Сначала один, потом второй, потом проблемы с работой у мужа, обманули с зарплатой, а на нее надеялись, чтоб закрыть займы. Потом у меня с работой проблемы. Брали следущие займы, чтоб закрыть преведущии и так понеслось.Олечка, мій знає і родичі знають про 4 а як сказати про 12 ще , то капец, мене за ці 4 так заклювали з усіх сторін, що думка тепер щось з собою зробити , просто невитримую , з чоловіком точно розійдусь , піду зніму квартиру , він мене не підтримує , сьогодні з моєю мамаю і сестрою напали цілий день мозок клюють з усіх сторін, себе ненавиджу, і вони мені не вірять не слухають, що це все неправда, а піднімають трубку і слухають весь цей бред. Як розказати про остальні все одно дізнаються. А у вас багато мфо?
Hardram007, Та да ,згідна з Вами!В мене також є одна персона ,яка ніяк не може мене добити своїми плітками!!! І саме цікаве ,що ніхто вже не ведеться на її провокації !!!