Скасування заочного рішення по Фінсфера

• Автор теми Автор теми Рыбка золотая
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 504

Рыбка золотая

Форумчанин
Дописи
63
Реакції
7
Бали
5065
Рыбка золотая не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Був суд по позову фінсфери, як результат заочне рішення. Подала заяву про перегляд заочного рішення. Суддя ухвалила прийняти заяву про перегляд та призначила судове засідання на 13.12. Коли суддя відкриє провадження та дасть час на відзив планую подати зустрічний позов до фінсфери, щоб повернути переплату, так як сплатила їм 15000, при тілі 5200.
Підкажіть будь-ласка може в когось була така ситуація і який шанс що фінсфера до відкриття провадження суддею встигне відкрити виконавче провадження?
Доброго дня. Був суд по позову фінсфери, як результат заочне рішення. Подала заяву про перегляд заочного рішення. Суддя ухвалила прийняти заяву про перегляд та призначила судове засідання на 13.12. Коли суддя відкриє провадження та дасть час на відзив планую подати зустрічний позов до фінсфери, щоб повернути переплату, так як сплатила їм 15000, при тілі 5200.
Підкажіть будь-ласка може в когось була така ситуація і який шанс що фінсфера до відкриття провадження суддею встигне відкрити виконавче провадження?
Як доповнення уточню, заочне рішення було від 28.10, заяву про перегляд подала 22.11, наскільки я розумію, то моє заочне рішення не вступило в силу.

Останнє редагування:

Як доповнення уточню, заочне рішення було від 28.10, заяву про перегляд подала 22.11, наскільки я розумію, то моє заочне рішення не вступило в силу.
Чому не подали забезпечення позову?

якщо рішення скасовано, то ніхто не видасть виконавчий лист, відповідно вп не відкриють))))

Чому не подали забезпечення позову?
Юрист сказала що при подачі заяви про скасування заочного рішення забезпечення позову не можна подавати, можна подати зустрічну заяву про повернення переплати і з цією зустрічною заявою подати забезпечення позову
якщо рішення скасовано, то ніхто не видасть виконавчий лист, відповідно вп не відкриють))))
Ще не скасовано, лише призначено засідання на 13.12

А на який день прострочки ФінСфера подає в суд?
В мене вони десь 120 днів висять.

Юрист сказала що при подачі заяви про скасування заочного рішення забезпечення позову не можна подавати, можна подати зустрічну заяву про повернення переплати і з цією зустрічною заявою подати забезпечення позову

Ще не скасовано, лише призначено засідання на 13.12
тоді чекайте 13.12.
виконавчий лист суд не повинен видати, оскільки рішення не набрало законної сили.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених цим Кодексом, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи

Дякую за відповідь!
Тоді ще кілька місяців почекають
Вони за місяця півтора до подачі позову пропонували сплатити тіло, але буквально надали цю пропозицію і дали декілька годин для сплати, я сказала що зможу сплатити тіло через декілька днів, але вони відмовились, сказав що є лише декілька годин

Назад
Угорі