Скарги від 3-х осіб. Як грамотно скласти?

• Автор теми Автор теми allllina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 934

allllina

Читач
Дописи
14
Реакції
4
Бали
3
allllina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір! Заздалегідь вибачаюсь, що повторно відкриваю нову тему, хоча подібні до цієї вже є, але інформація або не актуальна або не дуже по темі. МФО безперервно дзвонять родичам, як на це можна вплинути? Тому що родичі згоди не давали на використання особистих данних. Як коректно сформувати скаргу і куди саме краще звертатись? Те, що телефонують мені-я чхати хотіла. А от родичів задовбувати то таке. Також була б вдячна, якщо ті хто писали, розповіли чи допомогло вам. Дякую за відповіді
Хелп!)

Останнє редагування:
Добрий вечір! Заздалегідь вибачаюсь, що повторно відкриваю нову тему, хоча подібні до цієї вже є, але інформація або не актуальна або не дуже по темі. МФО безперервно дзвонять родичам, як на це можна вплинути? Тому що родичі згоди не давали на використання особистих данних. Як коректно сформувати скаргу і куди саме краще звертатись? Те, що телефонують мені-я чхати хотіла. А от родичів задовбувати то таке. Також була б вдячна, якщо ті хто писали, розповіли чи допомогло вам. Дякую за відповіді

Хелп!)
Якщо є дані які шараги дзвонили до рідних, а ще краще запис то заходите в гугл набираєте скарга в нбу на мфо в вас перекидає на потрібну вам сторінку, заповнюєте, описуєте, прикріплююєте скріни, записи розмов і все. Всё дуже просто. Але краще щоб 3 особи яким телефонували самі від свого імені написали скаргу

Якщо є дані які шараги дзвонили до рідних, а ще краще запис то заходите в гугл набираєте скарга в нбу на мфо в вас перекидає на потрібну вам сторінку, заповнюєте, описуєте, прикріплююєте скріни, записи розмов і все. Всё дуже просто. Але краще щоб 3 особи яким телефонували самі від свого імені написали скаргу
Велике дякую!

Хелп!)
Писали. До одного місця. Вони. Відповідають те НБУ що пишіть спочатку до самого МФО. А якщо тоді вони не відстають то до НБУ з доказами що писали до МФО. І після цього вони все одно дзвонять, і потрібно ще довести що це саме номер МФО. Смс або запис розмови. В нас вдалося тільки від качай гроші відчипиьися. Коли відчим взяв слухавку і доступно їм пояснив що ненадвав дозволу на використання особистих данних да так пояснив що вони вибачилися та прислали смс що виключили номер з реєстру (дзвонили мамі а його це задовбало). Скарги до НБУ не подіяли. Прислали відмовок від МФО розміром на 11 пунктів. Але ви спробуйте. Може ми щось не так написали

Хелп!)
Посмотрите на форуме тему "массово пишем жалобы на кредитпроминвест '. В поиск забейте. Тема не новая, но там оч толково расписано, как кому и в какой форме жаловаться. Мне эта тема в свое время зашла, многим её рекомендую.

Назад
Угорі