скарга в НБУ

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 2K

Iren7777

Форумчанин
Дописи
568
Реакції
162
Бали
3625
Iren7777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня підскажіть будь-ласка де можна побачити зразок заяви-скарги до НБУ на мфо і кали бо вони мене вже дістали. як і що писати зазделегідь дякую

Доброго дня підскажіть будь-ласка де можна побачити зразок заяви-скарги до НБУ на мфо і кали бо вони мене вже дістали. як і що писати зазделегідь дякую
На сайті НБУ там є форма заходите у розділ скарги і заповнюєте але треба докази прикріпляти розмови або скріни смс бо без доказів навряд буде розглядатися

А на що саме Ви хочет поскаржитися в НБУ?

А на що саме Ви хочет поскаржитися в НБУ?
Доброго вечора такі кали як ДЖ фінанс мене вже заї......., а також єапб кожен раз мені курс економіки хочуть зачитати. Не дають слова сказати а їхні спеціаліст номер хреновий мені умови диктує , коли будете платити і так далі..... Один спеціаліст пішов квіти нюхати в ліс. Не було чути а це восстали із пекла і рулять.

Доброго вечора такі кали як ДЖ фінанс мене вже заї......., а також єапб кожен раз мені курс економіки хочуть зачитати. Не дають слова сказати а їхні спеціаліст номер хреновий мені умови диктує , коли будете платити і так далі..... Один спеціаліст пішов квіти нюхати в ліс. Не було чути а це восстали із пекла і рулять.
Так не спілкуйтеся з ними і все. НБУ дасть стандартну відписку, щоб ви виконували свої зобов'язання по договору. Кали їм відпишуться, що спілкуються з вами " лише по закону". Тому кращий метод - просто не спілкуватися. Лише коли готові будете погашати, і то, на адекватних умовах

Спробував написати скаргу в НБУ на ТОВ УКРКРЕДИТФІНАНС на рахунок того чи законно вони повідомляють конфіденційну інформацію 3-м особам будем чекати відповідь
Цікавить чи дасть результат заява про відкликання дозволу на обробку персональних даних?

Шо горохом об стінку.
Написали шо вони не обробляли і не контактували з 3 особами хотя був в договорі номер брата і мій 2 номер але після скарги ні дзвінків ні смс причому шо ні мені ні на ті номера шо були вказані а до того в день 100+
Тепер полетіла скарга на евоши

Вкладення

Написали шо вони не обробляли і не контактували з 3 особами хотя був в договорі номер брата і мій 2 номер але після скарги ні дзвінків ні смс причому шо ні мені ні на ті номера шо були вказані а до того в день 100+
Це звісно добре. І я тільки за те, щоб нарешті працювали відповідно регулятори, але... маємо шо маємо.
Це як прислів"я : зламаний годинник теж два рази на добу показує вірний час.

Це звісно добре. І я тільки за те, щоб нарешті працювали відповідно регулятори, але... маємо шо маємо.
Це як прислів"я : зламаний годинник теж два рази на добу показує вірний час.
На одну шарагу менше дзвонить вже до мене?

Вкладення

• Screenshot_20230619-093617_Telegram.webp
    Screenshot_20230619-093617_Telegram.webp
    65 Кб · Перегляди: 160
Скажіть будь ласка, у них сайт працює? подала звернення уже 2 раз підтвердження не приходить

"Крім того Товариство незбирає інформацію про третіх осіб та відсутня інформація щодо будь-яких третіхосіб, що можуть бути пов’язані із Вами, а також не планує збирати вказані даніу майбутньому та відсутні будь-які номери телефонів третіх осіб і відсутнєінформаційне повідомлення у Товариства..." та кому вони чешуть, слів немає як НБУ їхню дупY прикрило!
Мені таке саме плели кредит каса, слон і кредит+...брєд сивої кобили, але я знаю що телефонували третім особам з мого оточення, які у договорі не вказані, а на сайті УБКІ теж.

"Крім того Товариство незбирає інформацію про третіх осіб та відсутня інформація щодо будь-яких третіхосіб, що можуть бути пов’язані із Вами, а також не планує збирати вказані даніу майбутньому та відсутні будь-які номери телефонів третіх осіб і відсутнєінформаційне повідомлення у Товариства..." та кому вони чешуть, слів немає як НБУ їхню дупY прикрило!
Мені таке саме плели кредит каса, слон і кредит+...брєд сивої кобили, але я знаю що телефонували третім особам з мого оточення, які у договорі не вказані, а на сайті УБКІ теж.
Просто небуло можливості записати розмову було би цікавіше може штраф а пару штрафів і по ліцезії?
Скажіть будь ласка, у них сайт працює? подала звернення уже 2 раз підтвердження не приходить
Ви анонімно подавали чи вказували всі дані? Бо якщо анонімно то вони навіть не розглядають
Ше було цікаво коли дівчина з ДОДАМ пробувала щось порозказувати я написав представтесь шо за компанія шоб вказала код ЄДРПО щоб я міг до скарги в нбу прикріпити скрін розмови то вона просто пропала і ні звуку напевно їх зараз всіх щемлять?

Останнє редагування:
Назад
Угорі