Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На сайті НБУ там є форма заходите у розділ скарги і заповнюєте але треба докази прикріпляти розмови або скріни смс бо без доказів навряд буде розглядатисяДоброго дня підскажіть будь-ласка де можна побачити зразок заяви-скарги до НБУ на мфо і кали бо вони мене вже дістали. як і що писати зазделегідь дякую
А на що саме Ви хочет поскаржитися в НБУ?Доброго дня підскажіть будь-ласка де можна побачити зразок заяви-скарги до НБУ на мфо і кали бо вони мене вже дістали. як і що писати зазделегідь дякую
Що вони редіскі ))А на що саме Ви хочет поскаржитися в НБУ?
Доброго вечора такі кали як ДЖ фінанс мене вже заї......., а також єапб кожен раз мені курс економіки хочуть зачитати. Не дають слова сказати а їхні спеціаліст номер хреновий мені умови диктує , коли будете платити і так далі..... Один спеціаліст пішов квіти нюхати в ліс. Не було чути а це восстали із пекла і рулять.А на що саме Ви хочет поскаржитися в НБУ?
Так не спілкуйтеся з ними і все. НБУ дасть стандартну відписку, щоб ви виконували свої зобов'язання по договору. Кали їм відпишуться, що спілкуються з вами " лише по закону". Тому кращий метод - просто не спілкуватися. Лише коли готові будете погашати, і то, на адекватних умовахДоброго вечора такі кали як ДЖ фінанс мене вже заї......., а також єапб кожен раз мені курс економіки хочуть зачитати. Не дають слова сказати а їхні спеціаліст номер хреновий мені умови диктує , коли будете платити і так далі..... Один спеціаліст пішов квіти нюхати в ліс. Не було чути а це восстали із пекла і рулять.
Шо горохом об стінку.Цікавить чи дасть результат заява про відкликання дозволу на обробку персональних даних?
Написали шо вони не обробляли і не контактували з 3 особами хотя був в договорі номер брата і мій 2 номер але після скарги ні дзвінків ні смс причому шо ні мені ні на ті номера шо були вказані а до того в день 100+Шо горохом об стінку.
Це звісно добре. І я тільки за те, щоб нарешті працювали відповідно регулятори, але... маємо шо маємо.Написали шо вони не обробляли і не контактували з 3 особами хотя був в договорі номер брата і мій 2 номер але після скарги ні дзвінків ні смс причому шо ні мені ні на ті номера шо були вказані а до того в день 100+
Тепер полетіла скарга на евоши
На одну шарагу менше дзвонить вже до мене?Це звісно добре. І я тільки за те, щоб нарешті працювали відповідно регулятори, але... маємо шо маємо.
Це як прислів"я : зламаний годинник теж два рази на добу показує вірний час.
Суттєво)На одну шарагу менше дзвонить вже до мене?
Це реакція е грошей?Суттєво)
Подзвоніть і уточніть.Скажіть будь ласка, у них сайт працює? подала звернення уже 2 раз підтвердження не приходить
ага, придерживаются этичного поведенияЦе реакція е грошей?
Плюс в тому шо недзвонять
А укркредитфінанс прислали туалетного паперу на пошту і ні дзвінків ні смс

До саме писали?Це реакція е грошей?
Плюс в тому шо недзвонять
А укркредитфінанс прислали туалетного паперу на пошту і ні дзвінків ні смс
"Крім того Товариство незбирає інформацію про третіх осіб та відсутня інформація щодо будь-яких третіхосіб, що можуть бути пов’язані із Вами, а також не планує збирати вказані даніу майбутньому та відсутні будь-які номери телефонів третіх осіб і відсутнєінформаційне повідомлення у Товариства..." та кому вони чешуть, слів немає як НБУ їхню дупY прикрило!Написали шо вони не обробляли і не контактували з 3 особами хотя був в договорі номер брата і мій 2 номер але після скарги ні дзвінків ні смс причому шо ні мені ні на ті номера шо були вказані а до того в день 100+
Тепер полетіла скарга на евоши
Просто небуло можливості записати розмову було би цікавіше може штраф а пару штрафів і по ліцезії?"Крім того Товариство незбирає інформацію про третіх осіб та відсутня інформація щодо будь-яких третіхосіб, що можуть бути пов’язані із Вами, а також не планує збирати вказані даніу майбутньому та відсутні будь-які номери телефонів третіх осіб і відсутнєінформаційне повідомлення у Товариства..." та кому вони чешуть, слів немає як НБУ їхню дупY прикрило!
Мені таке саме плели кредит каса, слон і кредит+...брєд сивої кобили, але я знаю що телефонували третім особам з мого оточення, які у договорі не вказані, а на сайті УБКІ теж.
Ви анонімно подавали чи вказували всі дані? Бо якщо анонімно то вони навіть не розглядаютьСкажіть будь ласка, у них сайт працює? подала звернення уже 2 раз підтвердження не приходить
Ше було цікаво коли дівчина з ДОДАМ пробувала щось порозказувати я написав представтесь шо за компанія шоб вказала код ЄДРПО щоб я міг до скарги в нбу прикріпити скрін розмови то вона просто пропала і ні звуку напевно їх зараз всіх щемлять?"Крім того Товариство незбирає інформацію про третіх осіб та відсутня інформація щодо будь-яких третіхосіб, що можуть бути пов’язані із Вами, а також не планує збирати вказані даніу майбутньому та відсутні будь-які номери телефонів третіх осіб і відсутнєінформаційне повідомлення у Товариства..." та кому вони чешуть, слів немає як НБУ їхню дупY прикрило!
Мені таке саме плели кредит каса, слон і кредит+...брєд сивої кобили, але я знаю що телефонували третім особам з мого оточення, які у договорі не вказані, а на сайті УБКІ теж.