Сіроко Фінанс пропонують лояльні умови, але гарантійний лист не відправляють

• Автор теми Автор теми Мар'янка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 348

Мар'янка

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Мар'янка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Був борг в майкредит, пролонгувала дуже довго, тоді перестала-продали в сірокофінанс. Ті пропонують закрити за тіло 10000+10000 грн процентів. Пропонують розбити на 5 платежів. Але гарантійного листа не дають. Дзвінки були мені з 073, а "домовленості" через вайбер з якоюсь Іриною_23 credit debt +38050. Гаряча лінія не відповідає. Порадьте що робити???

Був борг в майкредит, пролонгувала дуже довго, тоді перестала-продали в сірокофінанс. Ті пропонують закрити за тіло 10000+10000 грн процентів.
☝️☝️ Ви серйозно? Які тут поради можуть бути?
Порадьте що робити???

Був борг в майкредит, пролонгувала дуже довго, тоді перестала-продали в сірокофінанс. Ті пропонують закрити за тіло 10000+10000 грн процентів. Пропонують розбити на 5 платежів. Але гарантійного листа не дають. Дзвінки були мені з 073, а "домовленості" через вайбер з якоюсь Іриною_23 credit debt +38050. Гаряча лінія не відповідає. Порадьте що робити???
Коли запропонують тільки тіло (а вони запропонують),тоді і будете вимагати в них гарантійний лист. А з такими "лояльними" умовами хай ідуть далеко і надовго.

Вони в мене вже пів тіла просять....аби що небуть....

Ждать до тела. Они его могут разбить и гарантийку дают.

Назад
Угорі