Сімпл Мані. МФО. Оформить кредит в Украине. Отзывы должников

• Автор теми Автор теми Deffka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 9K

Deffka

Форумчанин
Дописи
399
Реакції
186
Бали
968
Deffka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Є кредит у ТОВ " Сімпл Мані". Хто що знає про них. Сума велика,як вони діють

Deffka, один раз о них услышал от автоинформатора и вот сейчас читаю второй раз. Пока нет по ним у меня информации.

Deffka, не, пожалуйста, конечно)) Ответ такой, исчерпывающий получился))
Подождем, может кто-то более развернуто расскажет.

Deffka, один раз о них услышал от автоинформатора и вот сейчас читаю второй раз. Пока нет по ним у меня информации.

Столько новых названий МФО узнал с форума, о которых не слышал нигде, что сложилось такое впечатление, что МФО открыть проще чем ФЛП)

Vados, ну да, только 5 лямов надо на уставный, по-моему)

Vados, а скільки їх ще є,що ми незнаємо...розвелося їх точно як у собаки бліх

это вроде не мфо даже , а какая то финансовая компания , судя по сайту . https://anticollector.ua/members/deffka.1251/ а на каких условиях они давали кредит ? % меньше чем у мфо ?

Иннокентий, ми взяли на два роки 40000,а повернути маємо 96000....про них я щось не знайшла відгуків

Иннокентий, а оформляли його в дівчини,яка сидить в магазині продажу техніки...тому нічого про них незнаємо....мали виплачувати кожного місяця по 4тис у березні прострочили,і через два тижні прийшла смс від Укрколект,що по цьому боргу буде візит

Fgy, ми не оформляли його як МФО

Как не знаю вы же пишете что у вас есть там
Это скорее всего какая то"Кредитні Спілка", они могут выдавать потребительские долгосрочные кредиты...а мфо больше чем на 1212мес (и то таких на пальцам посчитать) не дают

Иннокентий, а оформляли його в дівчини,яка сидить в магазині продажу техніки...тому нічого про них незнаємо....мали виплачувати кожного місяця по 4тис у березні прострочили,і через два тижні прийшла смс від Укрколект,що по цьому боргу буде візит

Понял,а я хотел попробовать и у них скупится)

І що приїжджали?

Це щось таке як Кредит маркет,я коли пробувала в Пумб взяти кредит,і мені відмовили,дівчинка пропонувала кидати запрос на цю контору.

Назад
Угорі Унизу