NIRVANA
Форумчанин
- Дописи
- 367
- Реакції
- 129
- Бали
- 2625
NIRVANA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
З чоловіком не живу давно, від спільного шлюбу маємо дитину, розлучитися не можемо адже в нас маленька дитина(9 місяців) , він собі живе для себе ми з дитиною окремо. От тільки вже як більше 3 місяців мене тероризує його хвора мамця, бомбить в вайбері смсками та пліткує про мене. Пише всякий брєд який придумає собі сама, матюкає, обзиває мою сім'ю, дитину, родичі управи на неї не мають, тай впринципі з ними вона веде себе абсолютно так само, тільки всі закривають на це очі, от я того терпіти не можу, всі рази відповідала їй тактовно, цензурної, вчора зірвалася і обматерила з ніг до голови ( здали нерви конкретно) хотіла написати на неї заяву в поліцію, всі скріни і переписки в мене є,перша пише до мене вона я абсолютно її не зачіпаю( хоча всім дзвонить плачеться що я її чіпляюсь) от не потрібна вона мені взагалі. Підкажіть будь ласка , можливо в когось була така ситуація, як з нею впоратись?
Живемо в різних містах. Варіант як заблочить чи купити собі нову карту не підходить, занадто багато сказано нею за що треба відповісти.
Живемо в різних містах. Варіант як заблочить чи купити собі нову карту не підходить, занадто багато сказано нею за що треба відповісти.