Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо помер - півтіла.Звонять. Якщо втратив роботу, то 50грн скидки, або реструктуризація. Якщо військовий - плати тіло.
А якщо помер і воскрес?Якщо помер - півтіла.
Подзвоніть спитайтеА якщо помер і воскрес?
Як це. Якщо помер це не звільняє від зобов'язань сплачувати))порушили всі зобов'язання, ще й прикриваєтесь смертью... Нене) Вибачте ?Якщо помер - півтіла.
В них бурна фантазія... і мабуть важкі синтетичні хімічні препарати певної дії.Як це. Якщо помер це не звільняє від зобов'язань сплачувати))порушили всі зобов'язання, ще й прикриваєтесь смертью... Нене) Вибачте ?
Пару раз відповідала на дзвінки потім перестала мене не сильно турбували а вчора написали на вайбер і запропонували супер акцію свою під назвою бавовна що спишуть всі відсоткиЗвонять. Якщо втратив роботу, то 50грн скидки, або реструктуризація. Якщо військовий - плати тіло.
а тело кредита большое?Пару раз відповідала на дзвінки потім перестала мене не сильно турбували а вчора написали на вайбер і запропонували супер акцію свою під назвою бавовна що спишуть всі відсотки
3000 тело насчитали 6000 с процентамиа тело кредита большое?
кредит когда взят был? у них акция бавовна, можно закрыть за тело или на пару сотен больше3000 тело насчитали 6000 с процента
я 23 февраля 2022 -2000грн брала, закрыла 24 октября за 2300 , хотели чуть больше, но согласились на этуMilaS, мені досі пропонують 7500 з 5000. Інколи роблять знижку в 50 грн