Швидко воші позов до суду))

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 1K

Drdartdart

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
74
Бали
68
Drdartdart не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть будь ласка, чи подавали швидко воші на когось до суду, бо мені смс прийшло, що готується позов до суду, ******* вже))

Раніше подавали. Зараз не бачила на форумі інформації про нові позови

успокойтесь. Стандартная пугалка, но суд в данном случае выигрыш для нас, но никак не для них. Потому и редко подают в суд. Мониторьте реестры.

D@RLiNG,
В суд они вряд-ли подадут. Надпись могут. А суд не оставит их проценты ,однозначно срежет...им не выгодно

D@RLiNG,
В суд они вряд-ли подадут. Надпись могут. А суд не оставит их проценты ,однозначно срежет...им не выгодно
Почитайте на суд.владі рішення по Споживчому центру і не будьте такі категоричні.
І,доречі вони не нараховують до безкінечності,а тіло+%до прострочення+50%від тіла.

D@RLiNG,
Я написала вряд-ли. Да решения есть . Но их не так уж и много,с учётом городов. И суммы там не такие огромные, встречалось когда ща 5000 взятых ,судом утвержденно 6400 плюс сбор.

D@RLiNG,
Я написала вряд-ли. Да решения есть . Но их не так уж и много,с учётом городов. И суммы там не такие огромные, встречалось когда ща 5000 взятых ,судом утвержденно 6400 плюс сбор.
Суми невеликі,тому що ШГ не нараховують до безкінечності.Тому й суду немає особо,що зрізати.
В тому році вони масово хвилею в суд подавали.
В цьому році хвилею ВНН ліпили.
Зараз поки що тиша.
Сподіваюся,що тиша буде й надалі.
Але...мене дуже дивують пости форумчан,які особисто не стикалися із судами з чм*шниками і так яро при цьому стверджують,що суд зріже всі %,а якщо ще адвокат буде присутнім на суд.засіданні,то взагалі суд визнає договір не дійсним....
Але реальність,нажаль інша(((

В тому році вони масово хвилею в суд подавали.
В цьому році хвилею ВНН ліпили.
Зараз поки що тиша.
Пробивают более выгодный вариант для себя?
,то взагалі суд визнає договір не дійсним.
Не визнає . Для этого действительно кредит должен быть взят аферистами. Без ведома и присутствия...А это исключительная редкость.
Але реальність,нажаль інша
Меня иногда берут сомнения. Вот что им мешает подать в суд,после того,как их ИНН признают той что не подлежит..

уверенным сейчас просто невозможно быть ни в чем!!!! Но! Даже если предположить, что подали в суд втихаря, и ответчик не явился в суд, то будут высчитывать проценты, но никак все и сразу как они хотят.

уверенным сейчас просто невозможно быть ни в чем!!!! Но! Даже если предположить, что подали в суд втихаря, и ответчик не явился в суд, то будут высчитывать проценты, но никак все и сразу как они хотят.
І до 17:00...щоб сьогодні гроші були,бо...
Як вони люблять ставити умови(((

Мене діставали своїми смс про якесь "досудове стягнення" та "приїзд для досудової примусової оцінки майна"))). Я десь на форумі писав, що труселя останні нехай з себе "досудово стягнуть", а то і їх хазяїни шарашки скоро відберуть.
А, ще "очікуйте приїзд інспекторів по місцю реєстрації для оцінки ваших можливостей" ))). Я дружині сказав, що більше двох інспекторш за раз мабуть не здужаю, дружина відповіла, що нездужаю і одну, бо якщо лише спробую "здужати", то буде горе й інспекторшам і мені ))).

В чому програш для них?
Если грамотный адвокат, то и успех будет. Все космические %, и штрафы, и пеню уберут, и все судебные траты лягут на плечи чмошников. А согласились бы на тело, человек бы рассчитался и закрыл. А так, в лучшем случае, будут получать 20% от официального дохода, лет так надцать...

Если грамотный адвокат, то и успех будет. Все космические %, и штрафы, и пеню уберут, и все судебные траты лягут на плечи чмошников. А согласились бы на тело, человек бы рассчитался и закрыл. А так, в лучшем случае, будут получать 20% от официального дохода, лет так надцать...
Я інколи задумуюся над іх діями...чому не можна відразу йти людям на поступки?мабуть іхня фішка кошмарити всіх ....

Я інколи задумуюся над іх діями...чому не можна відразу йти людям на поступки?мабуть іхня фішка кошмарити всіх ....
Их фишка вогнать в просрочку, накрутить %,запугать и вернуть в тройном а то и больше размере. Так они зарабатывают. Почему это микропозыки...потому что состоятельный человек вряд ли пойдет к ним, крайний случай - банк. Да и не нужно это состоятельным. Нижние слои населения и средние идут в банк, и отсеиваются на тех которым дают и не дают, которым не дают идут за микропозыкой, но у человека, у которого нет денег, от позыкы их не прибавится. Потому и ставка сделана на таких, вот и тянут последние дырявые носки. Запугают, тот побежит к соседу одолжить денег. все. Дело сделано.

Мене діставали своїми смс про якесь "досудове стягнення" та "приїзд для досудової примусової оцінки майна"))). Я десь на форумі писав, що труселя останні нехай з себе "досудово стягнуть", а то і їх хазяїни шарашки скоро відберуть.
А, ще "очікуйте приїзд інспекторів по місцю реєстрації для оцінки ваших можливостей" ))). Я дружині сказав, що більше двох інспекторш за раз мабуть не здужаю, дружина відповіла, що нездужаю і одну, бо якщо лише спробую "здужати", то буде горе й інспекторшам і мені ))).
Даже если только на пасть им надаёшь?

Назад
Угорі