Mongolka2021
Форумчанин
- Дописи
- 25
- Реакції
- 7
- Бали
- 3560
Mongolka2021 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый вечер,эти швыдко гроши честно говоря,из всех моих займов оказались самыми напористыми,звонили с 1 дня просрочки по несколько раз в день и так задолбали своими вопросами,что я больше с ними не говорю и соответственно не плачу.Хочу подождать когда предложат за тело закрыть.Но вот немного стрёмно стало,начиталась что после 14 дня просрочки они начинают штурмовать всех кого можно от родственников и работы до малознакомых людей.Подскажите пожалуйста как это пережить?Сил уже нет переживать от каждого звонка.И как на счёт нового закона?Не смущает их,что запрещено звонить третьим лицам?
часами і настрій піднімуть
.З іхніми фантазіями, то треба ім відкривати спілку пісьменників-фантазерів???.В мене лише добрались до чоловіковоі рідні,і все більш нікого нечіпали.Тіло іще непропонували, контактні іх послали на Камчатку, мабуть іще невернулись,бо рік тиша.Добре шо в мене контактні розумні люди,і сображають своіми мозгами,сказали ім якщо ШГ вишле договір поручітельства яке підписували, нема проблем заплатять, а так нехер турбувати, і все пропали.Ну це лише родичі мого чоловіка(калли віддихають), але завдяки форуму,набралась розуму, тепер іх шлю в поліцію,в суд,в Рим і Крим))). Тримайтесь, читайте форум,змініть сімку,позакривайте все і всюди в інтернеті, і вуаля радуйтесь життю, весна ж прийшла