"Швидко Алекс"Смс родителям

• Автор теми Автор теми Angelishka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 3K

Angelishka

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
57
Бали
193
Angelishka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Началось,7 день просрочки ,Алекс уже нашли и маму и папу.В других мфо по 2 месяца родители не вкурсе,а эти быстрые.У всех так?Или только меня они так любят!?

1,5 місяці тільки припадочна мадам дзвонила до мене. З одним і тим же текстом, що ні один мій родич не зможе взяти кредит і що арештує рахунки...я відповідала, що то круто, хоч родичів від того гам*а вбережу, а з рахунків хіба кредити, то хай арештовує. Вона тупо кидала трубку

1,5 місяці тільки припадочна мадам дзвонила до мене. З одним і тим же текстом, що ні один мій родич не зможе взяти кредит і що арештує рахунки...я відповідала, що то круто, хоч родичів від того гам*а вбережу, а з рахунків хіба кредити, то хай арештовує. Вона тупо кидала трубку
Может из за того что я игнорирую,трубку не беру?

Не думаю..швидше за просто легко знайшли номер мами

А моим не
Я тоже трубку не беру ,но от своих не слыхала что бы им звонили ( конкретно Алексы)
Не звонили,а пишут смс ,что мои родители должны им деньги,и чтобы они им срочно позвонили.Ни имя мое ни фамилию не написали.
Не думаю..швидше за просто легко знайшли номер мами
Думаю приват.

А моим не
Не звонили,а пишут смс ,что мои родители должны им деньги,и чтобы они им срочно позвонили.Ни имя мое ни фамилию не написали.

Думаю приват.
А Ваши родители должны им денег? Конечно же нет... Ну зачем обращать внимание..... Вам приходит смс вы выиграли миллион, вы реагируете? Нет... Вот и на эту хрень не реагируйте, и родителям скажите

А моим не

Думаю приват.
Якщо батьки не знають про Ваш кредит, то кажіть що машенники...і під шумок міняйте сімку або ставте блокировку

Мене алекси знайшли після просрочки в 2 місяці. Знайшли жінку, брата та маму. До сусідів не добралися. Бо жінка с переляку побігла й заплатила :( навіть мені нічого не сказала. Після оплати прийшло смс що всі питання по договору закриті. І що можна ще взяти 6000. Я в свою чергу дістав заначку і віддав жінці. Тому рекомендую заздалегідь попередити всіх рідних, що ніяких дій не приймали. А натомість вимагали документи: договір, одноразовий індифвкатор, квитанцію про переказ коштів. І все в письмовому вигляді. Якщо нема документів нема оплати. Якщо вважають що їм хтось щось винен. Хай звертаються до суду. І діють згідно до чинного З.У..

Началось,7 день просрочки ,Алекс уже нашли и маму и папу.В других мфо по 2 месяца родители не вкурсе,а эти быстрые.У всех так?Или только меня они так любят!?
АлексКредит ужасное МФО, слава богу когда то их закрыла, это не адекватные люди, которые не знаю меру. То как они общаются, мне кажется не общается ни кто. Они просто конченые. По этому мой совет, лучше решить с ними вопрос. Или предупредить родных чтоб они с ними не общались. По тому что будут говорить такие гадости что на уши не натянуть.

Мене алекси знайшли після просрочки в 2 місяці. Знайшли жінку, брата та маму. До сусідів не добралися. Бо жінка с переляку побігла й заплатила :( навіть мені нічого не сказала. Після оплати прийшло смс що всі питання по договору закриті. І що можна ще взяти 6000. Я в свою чергу дістав заначку і віддав жінці. Тому рекомендую заздалегідь попередити всіх рідних, що ніяких дій не приймали. А натомість вимагали документи: договір, одноразовий індифвкатор, квитанцію про переказ коштів. І все в письмовому вигляді. Якщо нема документів нема оплати. Якщо вважають що їм хтось щось винен. Хай звертаються до суду. І діють згідно до чинного З.У..
Дякую. Всі попереджені ? гроші всім, валет і веро кеш постарались?

АлексКредит ужасное МФО, слава богу когда то их закрыла, это не адекватные люди, которые не знаю меру. То как они общаются, мне кажется не общается ни кто. Они просто конченые. По этому мой совет, лучше решить с ними вопрос. Или предупредить родных чтоб они с ними не общались. По тому что будут говорить такие гадости что на уши не натянуть.
Та то ясно. Що там одні неадекватні хлопчики та дівчатка. Але з свого досвіду кажу вони все читають з бумажки. Почати розмову, що треба сказати і як закінчити розмову. Якщо включаєш псевдо юриста. Вони починають заїкатись і кидають трубку. За що їх в свою чергу штрафують за те що вони не так закінчили розмову.
Дякую. Всі попереджені ? гроші всім, валет і веро кеш постарались?
Так отож. Раджу вам, родичів настроїти щоб взагалі не брали слухалку. А якщо взяли то зразу клали. Номер зразу в чорний список. Звонить другий такі самі дії. І так до безкінечності. Чим більше з ними розмовляєш тим більше головного болю і поганого настрою. А свій номер взагалі змініть. На листи теж не реагуйте. Якщо цікаво то прочитайте.( Особисто я їх зразу палю разом з конвертом не відкриваючи коли на перекур виходжу.)

Останнє редагування:
Моєму чоловіку та його мамі присилали смс що майно виїжджають описувати, а за чий борг не вказали, вони зразу видали смс, чоловік трохи бачу напрягся, а свекруха навіть з настроєм розказала мені, бо я всіх попередила, щоб ігнорували і що можуть присилати та говорити

Моєму чоловіку та його мамі присилали смс що майно виїжджають описувати, а за чий борг не вказали, вони зразу видали смс, чоловік трохи бачу напрягся, а свекруха навіть з настроєм розказала мені, бо я всіх попередила, щоб ігнорували і що можуть присилати та говорити
А чоловіку скажіть хай не напрягається. Купіть йому пляшечку пивка. Хай заспокоїтися. Все буде чьотко.

Да у меня тоже так было, говорите , что мошенники взломали аккаунт и просят за вас заплатить деньги. Вот и все! Это единственный их метод, давление , звонки и смс. Вот и вся их политика! А будут угрозы слать обращайтесь в полицию. И обязательно на электронную почту отправьте сообщение МФО что вы подали в полицию. Они немного тише становяттся.

15 дней тело 4300, пока тихо, да и мужу как контактному нечего не слали, просто может потому, что я у них Екатерина ЛеонидовиЧ- это не опечатка (Отчество вообще другое)

зависит от слитой по вам базе телефонов от банков

Назад
Угорі