Шукаю вихід з кредитом який немаю змоги виплачувати

• Автор теми Автор теми Ivan D
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

Ivan D

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Ivan D не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, маю кредитну карту моно, не маю можливості сплачувати обовязковий платіж 4500 на місяць, останній рік закидую по 1500 - 2000 на місяць, але богр зроста, багато разів просив реструктурізацію, відмовляють. Зараз погрожують судом. Ходив на консультацію в Захист, не відчув жодної довіри до них. Підкажіть може хтось займається тим що представляє людей у відносинах з банком? Має смисл починати першим? чи чикати коли вже банк в суд подасть а тоді шукати адвоката?

Доброго дня, маю кредитну карту моно, не маю можливості сплачувати обовязковий платіж 4500 на місяць, останній рік закидую по 1500 - 2000 на місяць, але богр зроста, багато разів просив реструктурізацію, відмовляють. Зараз погрожують судом. Ходив на консультацію в Захист, не відчув жодної довіри до них. Підкажіть може хтось займається тим що представляє людей у відносинах з банком? Має смисл починати першим? чи чикати коли вже банк в суд подасть а тоді шукати адвоката?
1. Ви викидали даремно 1500-2000 грн на місяць. Лише гірше робили.
2. Перестаньте платити. Чекайте суду. Захист і подібні кантори не допоможуть.
3. Можливо перед судом вони захочуть реструктуризацію.
4. Тільки побачите себе на судовій владі - обирайте адвоката на форумі і вперед.

Ivan D, Добре що вчасно зрозуміли про захИст... ці вам би "надопомагали".
Адвокат вам поки що взагалі не потрібен.
Почитайте трішки форум, що не зрозумієте питайте. Тут багато людей з подібними траблами.
Все буде добре)

Добрый день. Поделюсь своей историей. Перестала платить в феврале 2022 года . Было много звонков с угрозами, криками и т.д. Затем перестала с ними общаться. В ноябре 2022 года в одностороннем порядке банк закрыл "Быстрые наличные" и списал эти деньги с кредитки, т.к я не выполняю условия договора. Тогда же ( в ноябре) перестали начислять проценты по карте. В январе 2023 года выставили финальный счет. Сумма долга у меня приличная. Присылают периодически смс с просьбой оплатить всю сумму. Жду суда, мониторю себя на судебной власти. Намерена защищаться с юристом с этого форума.

Не платите вообще. Я год не платил, доставали звонками и письмами всю семью. Я решил написать им и попросить реструктуризацию. Одобрили.

Дякую всім за відповіді, але що робити з тим що борг щомісячно збілоьшується? Вони щомісяця додають до боргу різницю між суммою обов'язкового платежу і тим що я оплатив. Так мій борг збільшується щомісяця на 2000, а якщо я взагалі не буду платити то він буде збільшуватися на 4000. Якщо я просто перестану спілкуватися з ними і хоч щось платити як знати коли вони виставлять остаточний рахунок?
Декілька знайомих радять мені надіслати їм листа почтою про те що я не маю можливості оплачувати щомісячний платіж. Хтось робив подібне?

Дякую всім за відповіді, але що робити з тим що борг щомісячно збілоьшується? Вони щомісяця додають до боргу різницю між суммою обов'язкового платежу і тим що я оплатив. Так мій борг збільшується щомісяця на 2000, а якщо я взагалі не буду платити то він буде збільшуватися на 4000. Якщо я просто перестану спілкуватися з ними і хоч щось платити як знати коли вони виставлять остаточний рахунок?
Декілька знайомих радять мені надіслати їм листа почтою про те що я не маю можливості оплачувати щомісячний платіж. Хтось робив подібне?
Вони надішлють вимогу і зупинять відсотки. Так триватиме кілька місяців. В цей час можна їм запропонувати реструктуризацію. Можна чекати суд.
Про лист не знаю чи є сенс. Доки ви платите, доки вони і будуть гнати в мінус.
Судячи з сум, то тіло там було близько 100. А за рік Ви його дотягнули до 120к...
Я б судився... В самому гіршому випадку будете сплачувати 20% з зп до закриття боргу.

Хоть платить частями сейчас, хоть не платить, начислять не перестанут. Только все платежи уйдут в пустоту. Лучше откладывайте ежемесячно возможную сумму, на оплату юриста и на оплаты после решения суда. Здесь на форуме есть примеры, когда вообще аннулировались кредитные договора с моно, признавались не действительными, был пример, когда частично проценты судом списывались и банк становился должен. Моно не идет на реструктуризации, списания или еще что-то, только отжимает по оплате. Доводит процентами до какой-то им одним понятной суммы и идут в суд.

В мене схожа історія: приблизно така сама заборгованість, половина з якої їх відсотки вже поверх відсотків за росрочки, бо ж вони на росрочки одразу нарахували, а якщо не закрив їх вчасно, то поверх тієї суми теж рахують потім. Платила платежі в перші пів року повномаштабної війни, як вже могла з останього, хоча жалкую вже про це. Просила в них реструктуризація разів вже 5, писала скільки можу платити, які терміни, все прописувала, але відмови, при чьому рандомно від різних людей, я так розумію консультанти-оператори прямо й вирішують що і як буде. Звісно у них там алгоритми і все таке...але ж блін, є і кредитний комітет, не знаю, можливо вже в останій момент розглядають справу. Зараз пишуть про повну суму і про суд. Ну в мене не те, що повної, в мене і на мінімальні платежі грошей не вистачає. Ну нехай подають, якщо іншого варіанту не буде, вже що буде - нічого нового я в суді не скажу. Як у вас зараз справи з ними, є якісь новини?

Назад
Угорі