Штурм кредит касса

• Автор теми Автор теми Олександрович
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K
П....ки почали штурмувати по номерам родичів і сусідів як з ними бути??
Родичам поясніть правду. Це найкраще, адже, якщо ця шарага у Вас не одна- ще дістануть.
сусідам пояснити, що «мошенники». Вкрали дані. Та і все.
Режим «сніжинки» для шараг.
бережіть себе і своє здоров’я.

Родичам поясніть правду. Це найкраще, адже, якщо ця шарага у Вас не одна- ще дістануть.
Ще 8 шараг , родичам пояснив все як є ось тільки з сусідами якось би вирішити а то задовбувати почнуть звідки їхні номера ??

Як би то теж задовбати тих МФО-клоунів щоб перестали дзвонити , платити їм космос їхній не збираюся

[/Для сусідів роскажіть що зловмисники дізналися про ваші особисті дані через взлом електронної системи "Дія" ( позавчора злили інфу конфіденційну 26 млн українців)- а будуть возбухать-скажіть що це скоро і їх очікує-хай не наїзжають! Подіє точно !

17днів, дзвонили тільки контактним і мені , в мене блок отож сьогодні почали штурмувати всіх , тепер я хочу їх зашторити так щоб замовкли надовго?
Якось дивно, бо в мене п'ятий місяць просрочки пішов, а дзвонять тільки мені та іноді чоловіку,щоб передав мені про борг.

Якось дивно, бо в мене п'ятий місяць просрочки пішов, а дзвонять тільки мені та іноді чоловіку,щоб передав мені про борг.
Я бачу що тут в кожного індивідуально,щось пропонували за цей період??
З шарагою?

Я бачу що тут в кожного індивідуально,щось пропонували за цей період?? Я з ними не спілкуюся., писали та чоловіку передавали, щоб заплатила 6400. Тіло 5000, віддала 9500. Думаю, що вже нічого не винна, бо якщо ще віддам 6400, то Каса лопнути може.

З шарагою?

в одній статті читала поради юриста, як бути з колекторами, які реально дістали... каже поставте переадресацію на відділ поліції, штраф то вліплять, але воно того варте))

Ще 8 шараг , родичам пояснив все як є ось тільки з сусідами якось би вирішити а то задовбувати почнуть звідки їхні номера ??
Звідки..за адресою пробили через Приват.
У мене так сусідів тата мого пробили. Його в живих уже пару років немає. Він був приписаний в одному селі з моєю бабусею(з маминої лінії). Та й мене з ним, крім прізвища по-батькові нічого не зв’язувало. Ми не контактували 20 років. Кредіт+ навіть його найдальніших родичів знайшли. Але знайшли всіх-всіх. Я Вам так скажу: наберіться терпіння, найближчих попередьте. Якщо страшно казати правду- брешіть, що хтось заволодів Вашими даними. Але, на мою думку, краще сказати все як є.
А на інших забийте.
Та і все. Живіть собі спокійно.

Звідки..за адресою пробили через Приват.
У мене так сусідів тата мого пробили. Його в живих уже пару років немає. Він був приписаний в одному селі з моєю бабусею(з маминої лінії). Та й мене з ним, крім прізвища по-батькові нічого не зв’язувало. Ми не контактували 20 років. Кредіт+ навіть його найдальніших родичів знайшли. Але знайшли всіх-всіх. Я Вам так скажу: наберіться терпіння, найближчих попередьте. Якщо страшно казати правду- брешіть, що хтось заволодів Вашими даними. Але, на мою думку, краще сказати все як є.
А на інших забийте.
Та і все. Живіть собі спокійно.
Найближчі знають все і не будуть спілкуватися з шарагами а решті не всім можна пояснити але прийдеться забити на них і жити собі як жив?

в одній статті читала поради юриста, як бути з колекторами, які реально дістали... каже поставте переадресацію на відділ поліції, штраф то вліплять, але воно того варте))
А какой штраф? Если не много, то и я так сделаю

Назад
Угорі