Штрафы за отсутствие справки о доходах ежегодно

• Автор теми Автор теми Your dream
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K

Your dream

Форумчанин
Дописи
1174
Реакції
732
Бали
2860
Your dream не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день! Кто, что знает. Ситуация значит, свекровь пошла вносить последний платёж по договору. И тут выплывает задолженность, внимание 6500 грн, якобы за то, что она не приносила предыдущие 36 месяцев справки о доходах. В договоре не могу найти этот пункт, и вот что самое интересное на эту сумму ещё начисляются проценты. Может кому будет полезно.

Добрый день! Кто, что знает. Ситуация значит, свекровь пошла вносить последний платёж по договору. И тут выплывает задолженность, внимание 6500 грн, якобы за то, что она не приносила предыдущие 36 месяцев справки о доходах. В договоре не могу найти этот пункт, и вот что самое интересное на эту сумму ещё начисляются проценты. Может кому будет полезно.
Колись була схожа тема тут, пошукайте по Ідеї)) там якось по моєму розрулили такі нарахування))

Коли,я брала в них,вони промовчали про цей пункт,а в договорі є.Що,кожен рік я маю підтвердити свої доходи

Коли,я брала в них,вони промовчали про цей пункт,а в договорі є.Що,кожен рік я маю підтвердити свої доходи
Вы как-то решили, чтобы не платить например или меньше по списанию?

это 6500 помимо основного платежа?
меня тоже такое ждет по ходу

Колись у мене там був кредит, і про це мене попереджали. Треба було через рік або довідку надати, або 300 грн заплатити. Я платила, бо напряжно було їхати в Київ, простішим був другий варіант.

Ну
Колись у мене там був кредит, і про це мене попереджали. Треба було через рік або довідку надати, або 300 грн заплатити. Я платила, бо напряжно було їхати в Київ, простішим був другий варіант.
Ну, ей об этом не сказали. И теперь вообще не понятно, как быть. Кредит закрыт, а штраф этот висит... И я так принимаю, что и дальше будет рости.. ((

Я б слав науй, а потім через суд.
Аргументи :
Кредитодавцю забороняється встановлювати у договорі про надання споживчого кредиту будь-які збори, відсотки, комісії, платежі тощо за дії, які не є послугою у визначенні закону. Умова договору про надання споживчого кредиту, яка передбачає здійснення будь-яких платежів за дії, які не є послугою у визначенні Закону України «Про захист прав споживачів», є нікчемною.

Якщо послуги ніякої не надали, то і платити немає за що.

Якщо ж це штраф , тоді :
Штрафом є неустойка, що обчислюється у відсотках від суми невиконаного або неналежно виконаного зобов'язання.
Але оскільки ваше зобов'язання принести документи - не в грошовій формі.) Ну то принести їм хіба шо якийсь % довідки про доходи)

П. С. А взагалі то вони під.. Раси. І це їм потрібно нагадувати

Ну

Ну, ей об этом не сказали. И теперь вообще не понятно, как быть. Кредит закрыт, а штраф этот висит... И я так принимаю, что и дальше будет рости.. ((
Мені ще й смс слали через рік, що або 300 грн, або довідка, але про можливий штраф тоді не казали. Невже їй смс не приходили, що така сума набігла?

8 лет назад такого бреда у них не было,я вообще без справки о доходах брала...

Есть у них такой бред, но он должен быть в договор вписан. У меня не было, я в прошлом году писала какую-то писульку. что мол мои доходы остались прежними.

Назад
Угорі