Штраф ПДР передано до виконавчої.

• Автор теми Автор теми Botan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 342

Botan

Форумчанин
Дописи
18
Реакції
14
Бали
848
Botan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Штраф ПДР вчасно не заплатив. У Дії висвічується як заплачений, але написано що передано до виконавчої. Хотів заплатити , звернувся до юстиції щоб отримати реквізити, кажуть що в їхній базі мене немає. Як його знайти? Хочу оплатити щоб продати авто! Допоможіть. Дякую

Доброго дня. Штраф ПДР вчасно не заплатив. У Дії висвічується як заплачений, але написано що передано до виконавчої. Хотів заплатити , звернувся до юстиції щоб отримати реквізити, кажуть що в їхній базі мене немає. Як його знайти? Хочу оплатити щоб продати авто! Допоможіть. Дякую
Ви є в реєстрі боржників?

Заходив на єдиний реєстр боржників там мене нема

Заходив на єдиний реєстр боржників там мене нема
Ну то з чого ви взяли що "передано до виконавчої" ?
На АСВП я так розумію що вас теж немає.
Тож продавайте своє авто спокійно.

В Дії є він, і пишеться що передано до виконавчої! Переживаю що коли буду робити переоформлення то не знімуть з реєстрації. Покупець хоче одразу реєструвати на себе(

В Дії є він, і пишеться що передано до виконавчої! Переживаю що коли буду робити переоформлення то не знімуть з реєстрації. Покупець хоче одразу реєструвати на себе(
Якщо вас немає в ЄРБ, то нехай в Дії пише що завгодно.
Дія - це відвертий шлак подекуди і там інфа дуже часто не відповідає дійсності.
ЄРБ - офіційна платформа міністерства юстиції.
Вибір очевидний чому вірити.

в мене віддали виконавчій через півроку.
Хоча я оскаржив постанову,але мусарня не змирилась і віддала виконавцю.
Якщо бажаєш оплатити,тому можеш піти в їх штаб та уточнити всі деталі!!!
напиши зразу що ти побачив в вкладі штрафи пдр! ти можеш легко зняти та переоформити на іншу людину авто в мрео

Назад
Угорі