ШГ брала в отделении пролонгировала в кабинете, сейчас не плачу,чего ждать

• Автор теми Автор теми Какая-то
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 4K

Какая-то

Форумчанин
Дописи
138
Реакції
27
Бали
5125
Какая-то не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ШГ брала в отделении пролонгировала в кабинете, сейчас не плачу,чего ждать?

Звонки вам и близким,письма,если сумма долга превысит больше 40000 могут подать в суд или продать ваше дело колекторам.

Я тоже брала в отделение 5т.платила в кабинете по1400каждие 2недели.переплатила уйму денег.они уже всех достали.я на игноре.шлют смс и письма.немного успокоюсь и буду писать в нацфинкомиссию на возврат денег.

Звонки могут быть не только родным.У меня нашли каким-то образом номера телефонов (и мобильные,и стационарные)моей начальницы,её мужа и детей.Наяривают всем.Жесть.

Знаю одного хорошого знайомого брав 2 відав 5 хочуть ще 8. Обзивонили напочптку всіх. Поміняв номер собі і контактним два роки нічого не сталось
Post automatically merged:

Звонки могут быть не только родным.У меня нашли каким-то образом номера телефонов (и мобильные,и стационарные)моей начальницы,её мужа и детей.Наяривают всем.Жесть.
Теж на відділені брав

IsVeGaS, Сума заборгованості до 10тисяч.ШГ після кошмарення всіх і всюди подали до суду.
Суд уже был?

Я тоже брала в отделение 5т.платила в кабинете по1400каждие 2недели.переплатила уйму денег.они уже всех достали.я на игноре.шлют смс и письма.немного успокоюсь и буду писать в нацфинкомиссию на возврат денег.
А просрочка долго?

Звонки вам и близким,письма,если сумма долга превысит больше 40000 могут подать в суд или продать ваше дело колекторам.
А как может быть такая сумма с 5т?Если так то суд это прекрасно

azartdozor, Поюзайте судові справи по ТОВ"Споживчий центр".Вже є не одна справа з позитивним результатом.В мене на руках немає ні відзиву,ні клопотання.

Irina1053, Нажаль немаю зараз часу,щоб підіймати це питання,тому що Монєтка вчинила напис приватного нотаріуса.І на роботу вже приватний виконавець бумаги прислала на утримання 20% з/п.

КсенияЯ, На відділенні,пролонгації була онлайн.
Але ШГ забагато на себе взяли.Вони переступили межу "дозволеного".

Irina1053, Нажаль немаю зараз часу,щоб підіймати це питання,тому що Монєтка вчинила напис приватного нотаріуса.І на роботу вже приватний виконавець бумаги прислала на утримання 20% з/п.

КсенияЯ, На відділенні,пролонгації була онлайн.
Але ШГ забагато на себе взяли.Вони переступили межу "дозволеного".
Вивчаю судові справи поки ще не знайшла ні одного позитивного рішення в бік позичальника

Назад
Угорі