Щойно подзвонили, що готують документи на суд

• Автор теми Автор теми Dada15
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dada15

Форумчанин
Дописи
40
Реакції
8
Бали
8
Dada15 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Щойно подзвонили і сказали, що готують документи на суд, якщо я завтра зранку не заплачу. Як себе поводити? Магічно сьогодні штурмує по повній програмі, дзвінки не зупиняються.

Щойно подзвонили і сказали, що готують документи на суд, якщо я завтра зранку не заплачу. Як себе поводити? Магічно сьогодні штурмує по повній програмі, дзвінки не зупиняються.
Кто позвонил, кому, куда?

Чому боїтесь суду?Яка просрочка?

спокойно себя вести, вы ж понимаете, что это пугалки
тут многие наоборот их сами в суд зовут, а они упираются)
не переживайте, если и попрутся в суд, то выкусят ....

Ну и отправляйте их в суд. Вам это на руку только. Ток пусть документы все предоставят в суде - хоть увидите этот их мифический договор.

Хто саме дзвонив ?

я раньше верил каждому их слову.... больше года в долгах и ни судов ни визитов домой) живу и радуюсь жизни)

Скажите, что вы ждете от них повестку и заодно заверенную копию договора с мокрой печатью+все рассчеты по долгу)

Документы в суд, обычно, готовят в тишине, на то они и документы, а не туалетная бумага.
А звонками, кастрюлями и горшками гремит, как правило, мудозвон. Шума много, а толку мало.
Да, впрочем, вот полюбуйтесь, так он и выглядит....калловый мудозвон)))

Post automatically merged:

Надо Админу посоветовать создать отдельную тему и выделить ее самым жирным шрифтом, где и разместить этот персонаж.
Это послужит ответом на бесчисленные вопросы: мне позвонили, написали, сказали и прислали, приехали и арестовали, угрожали и судили, оценили и отобрали...и все на бумаге и на языке. Что теперь делать и чего от них ждать?
Вот вам на видео наглядно показано, чего ждать от мфо и от каллов...
На другое, увы, они не способны)))

Останнє редагування:
І що за істерика? Місяць. Це початок, і на цьому етапі буде все від мфо: слідчий комітет, вам позвонить слідак, приїде мобільна група, обклеють парадну в будинку, подзвонять мамі, папі, сестрі, брату, начальнику, коханкі начальника, потім явиться Махмуд, Казбек, а на кінець і Папа Римський!!! Це я ще не перечислила, всі їх методи впливу на боржника! Будете всьому вірити? Страх і паніка - оце проблема! Позбудьтеся їх і все буде добре. Цей період мине, треба почекати. Ну чому ніхто уважно не читає форум!?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі