Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Кто позвонил, кому, куда?Щойно подзвонили і сказали, що готують документи на суд, якщо я завтра зранку не заплачу. Як себе поводити? Магічно сьогодні штурмує по повній програмі, дзвінки не зупиняються.
Чому боїтесь суду?Яка просрочка?Щойно подзвонили і сказали, що готують документи на суд, якщо я завтра зранку не заплачу. Як себе поводити? Магічно сьогодні штурмує по повній програмі, дзвінки не зупиняються.
спокойно себя вести, вы ж понимаете, что это пугалкиЩойно подзвонили і сказали, що готують документи на суд, якщо я завтра зранку не заплачу. Як себе поводити? Магічно сьогодні штурмує по повній програмі, дзвінки не зупиняються.
Ну и отправляйте их в суд. Вам это на руку только. Ток пусть документы все предоставят в суде - хоть увидите этот их мифический договор.Щойно подзвонили і сказали, що готують документи на суд, якщо я завтра зранку не заплачу. Як себе поводити? Магічно сьогодні штурмує по повній програмі, дзвінки не зупиняються.
Хто саме дзвонив ?Щойно подзвонили і сказали, що готують документи на суд, якщо я завтра зранку не заплачу. Як себе поводити? Магічно сьогодні штурмує по повній програмі, дзвінки не зупиняються.
Манівео, Глобал кредит і clyХто саме дзвонив ?
я раньше верил каждому их слову.... больше года в долгах и ни судов ни визитов домой) живу и радуюсь жизни)Щойно подзвонили і сказали, що готують документи на суд, якщо я завтра зранку не заплачу. Як себе поводити? Магічно сьогодні штурмує по повній програмі, дзвінки не зупиняються.
CLY какая просрочка у Вас?Манівео, Глобал кредит і cly
Майже місяцьCLY какая просрочка у Вас?
Звонят только Вам?? Кроме звонков еще делают что-то?Майже місяць
Тільки мені. ПокаЗвонят только Вам?? Кроме звонков еще делают что-то?
Документы в суд, обычно, готовят в тишине, на то они и документы, а не туалетная бумага.Щойно подзвонили і сказали, що готують документи на суд, якщо я завтра зранку не заплачу. Як себе поводити? Магічно сьогодні штурмує по повній програмі, дзвінки не зупиняються.
І що за істерика? Місяць. Це початок, і на цьому етапі буде все від мфо: слідчий комітет, вам позвонить слідак, приїде мобільна група, обклеють парадну в будинку, подзвонять мамі, папі, сестрі, брату, начальнику, коханкі начальника, потім явиться Махмуд, Казбек, а на кінець і Папа Римський!!! Це я ще не перечислила, всі їх методи впливу на боржника! Будете всьому вірити? Страх і паніка - оце проблема! Позбудьтеся їх і все буде добре. Цей період мине, треба почекати. Ну чому ніхто уважно не читає форум!?Майже місяць