Щось я розклеїлася сьогодні....

• Автор теми Автор теми Sky27
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 1K

Sky27

Форумчанин
Дописи
101
Реакції
55
Бали
5125
Sky27 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім.Друзі щось підкажіть,відносно недавно на форумі,режим сніжинки вкл як всі радять.Зраділа що вже субота і дзвінків менше на вихідні.І тут прийшло у вайбер повідомленя :

деньги по хорошему по кредиту возвращать не хочешь. По качай гроши. Думаешь прокатит. Нет. Договариваться не хочешь. тогда 10000 вернешь сама и просить будешь чтобы родителей и всех в покое оставили. Від Віктора якогось.

І мене накрило,хоча вже був автопродзвон --родичі,друзі,сусіди. пopнoколаж теж був. Було типу дзвонить поліція що я в розшуку до всіх....багато різного було вже...Нехочу нічого нікому платити,тим більше що тіло 3000,пролонгації на 3200,хочуть біля 15тис.,зробили акцію заплати 10тис а решту спишемо.прострочка десь 5 місяців..

я удалила вайбер и живу спокойно.конкретно качай гроши ко мне за год позвонил два раза робот и один раз малолетка из фактора. все

я удалила вайбер и живу спокойно.конкретно качай гроши ко мне за год позвонил два раза робот и один раз малолетка из фактора. все
Мені тільки стандарті смс їхні приходили...на дзвінки невідповідаю тому незнаю чи дзвонили..писала в нацком то прийшла відповідь шо є порушення в договорі...

Привіт всім.Друзі щось підкажіть,відносно недавно на форумі,режим сніжинки вкл як всі радять.Зраділа що вже субота і дзвінків менше на вихідні.І тут прийшло у вайбер повідомленя :

деньги по хорошему по кредиту возвращать не хочешь. По качай гроши. Думаешь прокатит. Нет. Договариваться не хочешь. тогда 10000 вернешь сама и просить будешь чтобы родителей и всех в покое оставили. Від Віктора якогось.

І мене накрило,хоча вже був автопродзвон --родичі,друзі,сусіди. фотоколаж теж був. Було типу дзвонить поліція що я в розшуку до всіх....багато різного було вже...Нехочу нічого нікому платити,тим більше що тіло 3000,пролонгації на 3200,хочуть біля 15тис.,зробили акцію заплати 10тис а решту спишемо.прострочка десь 5 місяців..
Задротистый тип, вчера у него обострение было. Поставьте себе песню Вите надо выйти,и не обращайте внимания на этого имбицила

І мене накрило,хоча вже був автопродзвон --родичі,друзі,сусіди. фотоколаж теж був. Було типу дзвонить поліція що я в розшуку до всіх....багато різного було вже...Нехочу нічого нікому платити,тим більше що тіло 3000,пролонгації на 3200,хочуть біля 15тис.,зробили акцію заплати 10тис а решту спишемо.прострочка десь 5 місяців..
От вже сталося багато чого. Ще трохи терпіння і вони ввічливо будуть просити тіло оплатити. Потерпіть.

А я не удалял вайбер, и живу тоже спокойно) удалил только фото и настройки конфединциальности выставил верно!

я тоже вайбер не удаляла он мне нужен и телега на месте!просто неведимку поставила и фото убрала!1 писал с гоу фин гоу грозился долг продать если 5 косых ему до вечера одним платежем не отдам!ну наверное продали!я то трубку не беру!какие то киевстары наяривают переодичаски хотя могут и с привата)))ну в общем живу и наслаждаюсь)))так что забейте наслаждайтесь жизнью и найдите себе хобби)))

Підскажіть пройде час я теж так буду позитивно реагувати на все?? Бо на даний час не можу взяти себе в руки

Підскажіть пройде час я теж так буду позитивно реагувати на все?? Бо на даний час не можу взяти себе в руки
если не можете взять себя в руки то возьмите в руки бокал!

Назад
Угорі