Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
кстати, ссылку Вы вставили на свой личный кабинет....Підпішіть будь ласка петицію.....Це стосується лудоманії.Захистіть себе і інших. Електронні петиції до Кабінету Міністрів України
Просто вставить и всеЩе не дуже зрозуміла як тут вставляти силки,можливо так і вийшло
так і зробила,але пишуть в лічному кабінеті це зробилаПросто вставить и все
Так вы скопировали ссылку на свой личный кабинет. А надо на саму петициютак і зробила,але пишуть в лічному кабінеті це зробила
Такая фишка есть в УБКИ. Типа ты закрываешь возможность кредиторам получать информацию для оформления кредита. Защита от мошенников.А что такое фриз контрол?
опа опаТакая фишка есть в УБКИ. Типа ты закрываешь возможность кредиторам получать информацию для оформления кредита. Защита от мошенников.
Тебе так и не вернули лимит?)опа опа
надо пойти оформить)))
Хотя, нет. Как же оГо узнает когда мне выдать кредитный лимит тогда???
не(((Тебе так и не вернули лимит?)
В цієї половині,як ви написали немає того,що МФО не дотримуються контроля і видають кредит залежним ,якщо людина є в рєестрі лудоманів,їм все одно.Тільки Банки виконують положення НБУ.В Убкі є така функція,якщо ви не знали ,фризи контроль,її можуть підключити родичи,щоб банки не могли прочитати кредитну історію і не надавали нові кредити.Но мфо це також ігнорує і може видати.Їх ніхто не контролює.Саме погане,як игроман дав доступ ,щоб підключити цей контроль,він може також його зняти і брати кредити....Хоча третя особа за це оплачує гроші кожний місяць.Ще дуже багато нелегальних казіно,які дають доступ і не блокуть ігроманів,які оф.в реєстрі Краил,,зараз нова організація Плис сити....Електронні петиції до Кабінету Міністрів України
petition.kmu.gov.ua
А что такое фриз контрол?
ЧЕстно? Петиция ни о чём, половина написанного уже есть...
опа опа
надо пойти оформить)))
Хотя, нет. Как же оГо узнает когда мне выдать кредитный лимит тогда???
І до чого тут "петиция не о чом?"А те що немає в Україні державного лікування і реабілітації игроманів",вам мабуть це незнайомо?Приватні клініки обходяться дуже дорого починая від 15000 грн за місяць і доходять до 100000грн.І місяць лікуваня ,можливо буде мало і два і три.....Електронні петиції до Кабінету Міністрів України
petition.kmu.gov.ua
А что такое фриз контрол?
ЧЕстно? Петиция ни о чём, половина написанного уже есть...
Якщо так думати,то складіть руки і чекайте чого гіршого.Під лежачий камінь вода не тече.Ліпше дайте шанс петиції підпішіть її,Идея неплохая, но увы это все бесполезно и не эффективно, ибо нашим "можновладцям" очень выгодно иметь таких лудоманов, которые ещё и кредиты хватают, вряд ли они лишат себя этих куриц, которые несут хорошие яйца
Знакомо. 12 лет опыта ставок и я знаю о чём говорю.І до чого тут "петиция не о чом?"А те що немає в Україні державного лікування і реабілітації игроманів",вам мабуть це незнайомо?Приватні клініки обходяться дуже дорого починая від 15000 грн за місяць і доходять до 100000грн.І місяць лікуваня ,можливо буде мало і два і три.....
Так ,це мій син.Я з вами непогоджусь.Якщо офіційні казіно його ігнорували,то він вже довгий час не грав,но потім знайшов нелегалні казіно де заборони немає.Банки йому відказали в кредитах усі...і він їх також довгий час не брав....,але знов з'являються на горизонті мікрофінансові установи,які надають креди без обмежень і він ставка за ставкою,а вдруг відіграю і все ,залежність є залежність.Якщо зупинити усе і не дати доступ людині,вона сама з часом вилікується,а так.....ваше сам кину не працює.........Знакомо. 12 лет опыта ставок и я знаю о чём говорю.
И сам избавился от этой напасти.
А вот у Вас какая ситуация? Вы оплатили фриз какому-то своему близкому, а он всё равно взял кредит и проиграл его?
Так вот начинается всё с желания, а не с ограничений, и если человек не хочет, что хоть миллиард клиника будет стоить.
У Вас сейчас запал и эмоции, понимаю, неприятно, но петиция нежизнеспособна. Вы преследуете благую цель: ограничить лудоманов, но вот незадача, на одного лудомана, который признан таковым, тысячи тех, кто себя не считают лудоманами.
Можно провести аналогию с алкоголизмом - гос программ по лечению тоже нет. Впрочем - это лишь моё мнение, что петиция не залетит, оно вполне может оказаться ошибочным.
Що стосується фриз контроль,да він зеімав і йому надавали кредит.Що стосується лікування,хтось може сам себе взяти,як то кажуть в "руки",а комусь потрібна психологічна допомога.Знакомо. 12 лет опыта ставок и я знаю о чём говорю.
И сам избавился от этой напасти.
А вот у Вас какая ситуация? Вы оплатили фриз какому-то своему близкому, а он всё равно взял кредит и проиграл его?
Так вот начинается всё с желания, а не с ограничений, и если человек не хочет, что хоть миллиард клиника будет стоить.
У Вас сейчас запал и эмоции, понимаю, неприятно, но петиция нежизнеспособна. Вы преследуете благую цель: ограничить лудоманов, но вот незадача, на одного лудомана, который признан таковым, тысячи тех, кто себя не считают лудоманами.
Можно провести аналогию с алкоголизмом - гос программ по лечению тоже нет. Впрочем - это лишь моё мнение, что петиция не залетит, оно вполне может оказаться ошибочным.
Прошу написати,як можна видалитись звідси.ДякуюПросто вставить и все
Прошу написати,як можна видалитись звідси.Дякую
Мені тут неподоба'ться,я не знайшла те що хоті![]()
Правила Форуму
Основні правила форуму, які є обов'язковими до виконання. Реєструючись на Форумі "АнтиКоллектор" та починаючи спілкування, Ви погоджуєтесь з ними та зобов'язуєтесь виконувати.anticollector.ua
Мені тут неподоба'ться,я не знайшла те що хоті
ла,тому маю право видалитись.