Щоденник Щоденник боргів МФО

• Автор теми Автор теми trup
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K

trup

Форумчанин
Дописи
16
Реакції
3
Бали
3
trup не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Поділюсь і я своєю історією
В мене тіла на 170 тисяч, як і всі береш один перекриваєш іншим і залазиш в яму
Тероризують абсолютно всіх, надсилають договори батькам, набігли неймовірні відсотки, страшно за рідних
Манівео передали кредит Таліас +(АФК), телефонують говорять що я в розшуці, відсотків там тисяч на 50 вже
В усіх інших інших теж, бо тіла брала 25-27 тисяч
Все частіше думаю про самогубство, сподіваюсь батькам не доведеться це платити якщо я помру
Вже навіть зверталася до юристів, беруть гроші і нічого не роблять, прострочка по всім мфо більше місяця, деякі 2 місяці

Тероризують абсолютно всіх, надсилають договори батькам, набігли неймовірні відсотки, страшно за рідних
Манівео передали кредит Таліас +(АФК), телефонують говорять що я в розшуці, відсотків там тисяч на 50 вже
Все частіше думаю про самогубство, сподіваюсь батькам не доведеться це платити якщо я помру
Вже навіть зверталася до юристів, беруть гроші і нічого не роблять, прострочка по всім мфо більше місяця, деякі 2 місяці
Це не причина для самогубства 😉,більшість із нас майже таке пройшла ,і досить витрачати кошти на тих недоюристів - помагаторів ,почитайте трішки форум .Для початку перестаньте з ними спілкуватись ,поставте анти спам ,і рідним за можливості теж ,можете розглянути процедуру банкрутства але теж не дешево

доброї ночі !
1- і найголовніше ! Викиньте дурні думки з голови і заспокойтесь ! Починайте читати форум , юристи по мірі поступлення проблем , від дзвінків вони вас не врятують!
2- терор треьа пережити, всі його переживають і ви переживете ,це не саме страшніше, руки , ноги , голова є - заробите віддасте що брали !
3- перестаньте з ними спілкуватись , поки немає коштів на тіло говорити з ними марно, їхній терор і розрахований щоб вас довести .
4- їхні листи , можете спокійно спалити !
5 - в міру своїх можливостей відкладайте кошти на загальне тіло і потім будете сплачувати , і ні в якому разі не платити їхні страшенні відсотки !
6- сприймайте цю ситуацію , як повчальний урок для себе ) повірте мені ! Досвідченому боржнику 😅 була 3 роки )

Вітаю. Там Вам вище вже написали, що робити. Від мене, змінить логін/аватар якнайскоріше, тому що мрії збуваються

сподіваюсь батькам не доведеться це платити
Не факт,потихеньку створюються нові закони,за якими можуть зобов'язать спадкоємців платить борги. Для вирішення такий варіант як самогубство не підходить,є інші..

Я не відмовляюсь від того, що потрібно платити, але до цього вже робила пролонгації та платила їм відсотки
Скільки взагалі вони можуть кошмарити рідних?

Я не відмовляюсь від того, що потрібно платити, але до цього вже робила пролонгації та платила їм відсотки
Чим більше спілкуватимуться,тим довше. Почитайте теми про Ваші МФО,щоденники,оберете для себе свій варіант поведінки,він буде саме Ваш. Але ж перше,що потрібно зробить,це не спілкуватись. Процес вже Вам писали

Пролонгації більше не робіть ні в якому разі , краще ці кошти або відкласти , або на себе потратити , пролонгація = гроші в нікуди !
Про кошмарити перших три місяці трошки будуть , але чим більше ви і ваші рідні спілкуються тим більше вони вам дзвонять , чим менше ви їдете на контакт тим менше вам дзвонять .
Скажу так спочатку було більше 50 дзвінків , черкз 4-5 місяців від сили 10-15 на тиждень. Потім я змінила номер , сімку не викидала , а періодично вставляла , з електронки листи видаляла , а бумажні палила 😅😅😅
Коли назбирала на тіло , сама з елекронки їм писала , що закриваю за тіло )
Соц мережі , якщо відкриті закрийте , в телеграмі зробіть що вас не могли за номером знайти , а вайбер то фото з аватарку видаліть і все )
Назбираєте мамі будете свої умови ставити їм

Таліон + АФК
Телефонували родичам, сказали що я в розшуці, на мені велика сума і кожен день капають відсотки, сказали прийдуть за місцем прописки або на роботу
Я так розумію, що Moneyveo продали мій кредит колекторам з відсотками там 50 тисяч, тіло 22
Як себе поводити, страшно

Таліон + АФК
Телефонували родичам, сказали що я в розшуці, на мені велика сума і кожен день капають відсотки, сказали прийдуть за місцем прописки або на роботу
Я так розумію, що Moneyveo продали мій кредит колекторам з відсотками там 50 тисяч, тіло 22
Заспокоїтись.
Ніхто нікуди не прийде.
Читати форум.

Таліон + АФК
Пишіть скарги на них в нбу, бачу ці дятли ведуть себе не краще бітів

Вы так пишите, будто через неделю совершите харакири. 170 тысяч гривен - это всего лишь 4200$ +-. Из-за таких денег что-то с собой делать хотите и думаете плохо? Ну Вы даёте ))

Условно за 5 тысяч можно это все закрыть. 5 тысяч заработать в 2024 году - это не что-то невозможное.

Пишіть скарги на них в нбу, бачу ці дятли ведуть себе не краще бітів
Ці щось оживились. Було тихо від них, сьогодні написали на телеграм що я взагалі охрінівша, вони мені супер акції пропонують (рестру на 6 місяців на всю суму їх придурошних відсотків), а я відмовляюсь. Типу чекай гостів пишуть.
Відповіла що пишу в нбу, видалили переписку одразу, але я встигла заскрінити. Написала нбу.

Таліон + АФК
Нікуди вони не приїдуть , НІКУДИ . Вони до багатьох їдуть і не доїдуть 😅
До мене вони їхали аж 3 роки і не доїхали😅
Потім продали в сусідній кабінет , сама їх найшла написала і за тіло + щось там зверху закрила .
Ще потім будуть департаментами представлятись , номера жетону диктувати 😅
Перші 3 місяці треба протриматись в цьому терорі , потім легше буде , і взагалі не беріть від них трубки і все , нірвішкі будуть цілі )
Все інше вони на електронну пришлють
Ці щось оживились. Було тихо від них, сьогодні написали на телеграм що я взагалі охрінівша, вони мені супер акції пропонують (рестру на 6 місяців на всю суму їх придурошних відсотків), а я відмовляюсь. Типу чекай гостів пишуть.
Відповіла що пишу в нбу, видалили переписку одразу, але я встигла заскрінити. Написала нбу.
Приховайте номер і писати не будуть )

Таліон + АФК
Ооо, мої "любімчики" з біполяркою. То погрози, то супер-пупер пропозиції через пару днів після цього. Забите на них.

Доброго дня ! В яких мфо у вас кредити та яка прострочка по ним ? У мене також велика сума тіла десь в 25 різних мфо, наразі хочу дізнатися свіжу інформацію про них.

Доброго дня ! В яких мфо у вас кредити та яка прострочка по ним ? У мене також велика сума тіла десь в 25 різних мфо, наразі хочу дізнатися свіжу інформацію про них.

Добрий день, просрочки по всім вже по 2 місяці, до цього робила у всіх пролонгацію або платила відсотки за користування, відкривала новий мфо щоб сплатити інший
Переплатила дуже багато грошей, і ще скільки б залізла в борги якби не почала читати форум, а так отримаю наступного місяця зп, сподіваюсь закрити когось одного за тіло і так дай Бог закрию все місяців за 7

CreditPlus тіло 16200 погодили реструктуризацію плачу по 5400 кожного місяця

Selfiecredit тіло 25000

Sloncredit тіло 25000

Credit7 тіло 27000

Moneyveo 21500 (Продали АФК, Таліон+

Money4you тіло 22000

Avans тіло 10000

Fin тіло 10000

Добрий день, просрочки по всім вже по 2 місяці, до цього робила у всіх пролонгацію або платила відсотки за користування, відкривала новий мфо щоб сплатити інший
Переплатила дуже багато грошей, і ще скільки б залізла в борги якби не почала читати форум, а так отримаю наступного місяця зп, сподіваюсь закрити когось одного за тіло і так дай Бог закрию все місяців за 7

CreditPlus тіло 16200 погодили реструктуризацію плачу по 5400 кожного місяця

Selfiecredit тіло 25000

Sloncredit тіло 25000

Credit7 тіло 27000

Moneyveo 21500 (Продали АФК, Таліон+

Money4you тіло 22000

Avans тіло 10000

Fin тіло 10000
Дякую за відповідь ! Вам вже пропонували закрити за тіло якісь мфо ?

Вы так пишите, будто через неделю совершите харакири. 170 тысяч гривен - это всего лишь 4200$ +-. Из-за таких денег что-то с собой делать хотите и думаете плохо? Ну Вы даёте ))

Условно за 5 тысяч можно это все закрыть. 5 тысяч заработать в 2024 году - это не что-то невозможное.
ну как сказать, в период войны, если живешь в прифонтовом городе, сложно ....

Назад
Угорі