Що за фігня,як з цими упирями боротись?

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 890

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім добрий вечір,друзі о 17.00 мені прийшло дане повідомлення ), у мене питаня це шо получається як тільки гроші поступлять на картку то відразу ііх не стане,картка нова відразу як почала входити в просрочки пере випустила нову звідки дізнались ума не приложу.Чи це по ходу знову йти і пере випускати нову?

Вкладення

• image.webp
    image.webp
    36.9 Кб · Перегляди: 90
Усім добрий вечір,друзі о 17.00 мені прийшло дане повідомлення ), у мене питаня це шо получається як тільки гроші поступлять на картку то відразу ііх не стане,картка нова відразу як почала входити в просрочки пере випустила нову звідки дізнались ума не приложу.Чи це по ходу знову йти і пере випускати нову?
Я бы на вашем месте Приват карту вообще закрыл, и открыл бы в другом банке, возможно они сливают инфу!

Нет, просто новую не приаязывайте ни к камим платёжкам)

Я в привате закрыл счета, они вообще офонарели, даже сейчас вот такие сообщения приходят с "пробами" на закрытых счетах!

Последние цифры новой карты совпадают?
Так співпадають
Post automatically merged:

Я бы на вашем месте Приват карту вообще закрыл, и открыл бы в другом банке, возможно они сливают инфу!
Я не можу іі закрити це зарплатна картка

Нет, просто новую не приаязывайте ни к камим платёжкам)
Маю підозру шо мабуть про нюхали через те шо мені пару днів тому назад,перекидали гроші з електронного кошилька чи шось типу цього через приват24 ,от мабуть тоді і пронюхали

Танюня, тогда держите её заблокированной.

А як буде приходити зарплата розблоковувати ?.А якшо я завтра захочу з копілки зняти то я ііх хоч встигну зняти,чи вони відразу можуть полетіти?

Маю підозру шо мабуть про нюхали через те шо мені пару днів тому назад,перекидали гроші з електронного кошилька чи шось типу цього через приват24 ,от мабуть тоді і пронюхали

А як буде приходити зарплата розблоковувати ?.А якшо я завтра захочу з копілки зняти то я ііх хоч встигну зняти,чи вони відразу можуть полетіти?
У меня тоже зарплатная карта в Привате, как только заходят деньги, я их перекидываю на карту другого банка. А на карте Приват лимит на Интернет-оплату 10 грн в месяц.

У меня пока трогают только те, что привязаны были, Слава Богу пока успевала снимать после поступлений.. но по всем привязанным постоянно такие сообщения приходят.. мне даже приват написал, что если будут повторяться такие попытки, заблокируют карту сами..

у меня отключили смс банкинг от старой карты. скучто терь то Укпозика ежедневно пыталась снят, зекредит ночью шабаюет, и смс приходят только днем

В мене в приваті була засвічена зарплатна а коли з неї зтирили бабло я перевипустив,2 місяці щіпали стару карту а зп получав на нову,нічого в них не виходило.Незнаю в кого як а в мене було так

Назад
Угорі