Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вчера в гостях ела вкусный фаршированный перец)сегодня дома сделала а-ля фальшивый фаршированный перец,тоже вкусно получилось)Що ви сьогодні готували чи готуєте на вечерю?
Моя фантазія уже вичерпалась- прийшла на кухню і не знаю, що приготувати...
Підкажіть!))
У мене є фарш, соусу нема, а по спагетті потрібно іти до магазину... Лінуюсь...(Ну я вот иногда люблю поджарить фарш с соусом Болоньезе и далее его со спагетти употребить
Яйця є?У мене є фарш, соусу нема, а по спагетті потрібно іти до магазину... Лінуюсь...(
Поділіться рецептом.Когда не знаю что приготовить, делаю запеканочку с фаршем, грибами и кукурузой. Всегда спасает.
Самі ліпили?У меня,, Манты,, сегодня.
Курячий,,жюльєн''-для старшої дочки, піца-для середньої,гречана каша з молоком-для молодшої.Яйця є?
Можна просто яєчню з м’ясом
Ви з самого ранку починаєте вечерю готувати?Курячий,,жюльєн''-для старшої дочки, піца-для середньої,гречана каша з молоком-для молодшої.
Для нас-молода картопля з жареною рибою +салат з свіжих овочів. Сік кава,чай,молоко,+домашній пиріг з смородиною та малиною+ для малечі трубочки з сирною начинкою
Вітаю!!!))Сегодня семейно жарили шашлыки, а сейчас готовим жульен, закуски, салаты цезарь, с рапанами, и с креветками, авокадо, рукколой и черри )) на вечер с коллективом ))
у меня сегодня днюха ?
Та ні,то моя мама. Я ж постійно на роботі. Працюю по дві зміни,поки не вигнали)))) авторитет заробляю,але відчуваю сили вже не ті. Ще тиждень і відпустка!!))))Ви з самого ранку починаєте вечерю готувати?
Я чебуреки вже демонстративно готувати не буду...)Shanti, Можно фарш с картошкой переслоить. Или сделать чебуреки! ))))
Респект вашій мамі!))Та ні,то моя мама. Я ж постійно на роботі. Працюю по дві зміни,поки не вигнали)))) авторитет заробляю,але відчуваю сили вже не ті. Ще тиждень і відпустка!!))))
Вітаю))))))Сегодня семейно жарили шашлыки, а сейчас готовим жульен, закуски, салаты цезарь, с рапанами, и с креветками, авокадо, рукколой и черри )) на вечер с коллективом ))
у меня сегодня днюха ?
Нема за що!!!)))Shanti, Дякую! )))