Що ви сьогодні готували чи готуєте на вечерю?

• Автор теми Автор теми Shanti
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 2K

Shanti

✩ Premium ✩
Дописи
8063
Реакції
13707
Бали
6780
Shanti не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Моя фантазія уже вичерпалась- прийшла на кухню і не знаю, що приготувати...
Підкажіть!))

Ну я вот иногда люблю поджарить фарш с соусом Болоньезе и далее его со спагетти употребить

Моя фантазія уже вичерпалась- прийшла на кухню і не знаю, що приготувати...
Підкажіть!))
Вчера в гостях ела вкусный фаршированный перец)сегодня дома сделала а-ля фальшивый фаршированный перец,тоже вкусно получилось)

Когда не знаю что приготовить, делаю запеканочку с фаршем, грибами и кукурузой. Всегда спасает.

У нас сегодня котлеты ,икра из баклажан и макарончики

Когда не знаю что приготовить, делаю запеканочку с фаршем, грибами и кукурузой. Всегда спасает.
Поділіться рецептом.
Грибів зараз не маю, але на майбутнє- саме воно))
У меня,, Манты,, сегодня.
Самі ліпили?

Яйця є?
Можна просто яєчню з м’ясом
Курячий,,жюльєн''-для старшої дочки, піца-для середньої,гречана каша з молоком-для молодшої.
Для нас-молода картопля з жареною рибою +салат з свіжих овочів. Сік кава,чай,молоко,+домашній пиріг з смородиною та малиною+ для малечі трубочки з сирною начинкою

Сегодня семейно жарили шашлыки, а сейчас готовим жульен, закуски, салаты цезарь, с рапанами, и с креветками, авокадо, рукколой и черри )) на вечер с коллективом ))
у меня сегодня днюха ?

Курячий,,жюльєн''-для старшої дочки, піца-для середньої,гречана каша з молоком-для молодшої.
Для нас-молода картопля з жареною рибою +салат з свіжих овочів. Сік кава,чай,молоко,+домашній пиріг з смородиною та малиною+ для малечі трубочки з сирною начинкою
Ви з самого ранку починаєте вечерю готувати?
Сегодня семейно жарили шашлыки, а сейчас готовим жульен, закуски, салаты цезарь, с рапанами, и с креветками, авокадо, рукколой и черри )) на вечер с коллективом ))
у меня сегодня днюха ?
Вітаю!!!))

Shanti, Можно фарш с картошкой переслоить. Или сделать чебуреки! ))))

Ви з самого ранку починаєте вечерю готувати?
Та ні,то моя мама. Я ж постійно на роботі. Працюю по дві зміни,поки не вигнали)))) авторитет заробляю,але відчуваю сили вже не ті. Ще тиждень і відпустка!!))))

Shanti, Можно фарш с картошкой переслоить. Или сделать чебуреки! ))))
Я чебуреки вже демонстративно готувати не буду...)
Нехай вони залишаються вашою коронною стравою!)))
Та ні,то моя мама. Я ж постійно на роботі. Працюю по дві зміни,поки не вигнали)))) авторитет заробляю,але відчуваю сили вже не ті. Ще тиждень і відпустка!!))))
Респект вашій мамі!))

у меня сегодня днюха ?
Вітаю))))))

Вкладення

• images (5).webp
    images (5).webp
    13.4 Кб · Перегляди: 20
Нема за що!!!)))

Я уже готую деруни- спецзамовлення...)))
А, на завтра, варю борщ.
Але буду дуже вдячна за будь які нові ідеї ...)
Я обожнюю готувати, але ненавиджу придумувати меню...

Останнє редагування:
Назад
Угорі