Що в кого з заробітком?

• Автор теми Автор теми Александр25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 173
  • Перегляди Перегляди 4K
Дописи
3059
Реакції
3904
Бали
803
Александр25 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора всім.У нас на роботі просто "треш",всі доплати відмінили,заробітну плату скоротили...Цікаво,чи так тільки в нашій провінції,чи ще десь ще є щось подібне Поділіться,будь ласка...

Доброго вечора всім.У нас на роботі просто "треш",всі доплати відмінили,заробітну плату скоротили...Цікаво,чи так тільки в нашій провінції,чи ще десь ще є щось подібне Поділіться,будь ласка...
Зараз у багатьох не солодко.

Премії не відминили. Поки.
Години скоротили.
В підрозділах скоротили по 1 штатній одиниці, декого перевели з 0,5 ставки на 0,25.

Зараз у багатьох не солодко.
Ту заробітну плату,що нам обіцяють за січень-страшно озвучувати...Це вже дно...І це на підприємстві де була одна з найвищих зарплат по регіону
Години скоротили.
В підрозділах скоротили по 1 штатній одиниці, декого перевели з 0,5 ставки на 0,25.
А в нас і премій вже немає

Години скоротили.
В нас скоротили близько 30 відсотків персоналу вже..

а че режут если не секрет?просто им так захотелось?
Розповідають нам,що не надходять кошти за відправлену продукцію...Товар постійно виробляється і розходиться по всій країні і за кордон
Так вирішив власник

Розповідають нам,що не надходять кошти за відправлену продукцію...Товар постійно виробляється і розходиться по всій країні і за кордон

Так вирішив власник
Та це зрозуміло. Але яке обґрунтування? Не в змозі оплачувати з/п?

У нас посадили дома сидеть 20% штата. Без кого можно обойтись.
Мне-то ничего...я кручусь, как могу)
На этой неделе была HR, продажником(девочка заболела, я на звонки отвечала) и менеджером (тоже сотрудник заболел, я сколотила бригаду и контролировала заказ). Упахалась вхлам, но чувствую себя незаменимым супергероем :mosking:

Та це зрозуміло. Але яке обґрунтування? Не в змозі оплачувати з/п?
Приблизно так...А ще місяць тому нам розповідали,що ми вийшли на перше місце в Україні в даному сегменті в-цтва

Так вирішив власник
В смысле так выришыв власнык? Я так понял, просто чудище по имени работодатель решил скосить баблишка за счет наемных работников. Тем более, Вы пишете, что товар производиться. Сейчас, к сожалению, такое много где наблюдается. Раньше таких в 80-е называли фарцовщики, в 90-е - барыги. А теперь они - уважаемые "бизнесмены".

На этой неделе была HR, продажником(девочка заболела, я на звонки отвечала) и менеджером (тоже сотрудник заболел, я сколотила бригаду и контролировала заказ). Упахалась вхлам, но чувствую себя незаменимым супергероем :mosking:
Зараз скрізь повна жо.....

В смысле так выришыв власнык? Я так понял, просто чудище по имени работодатель решил скосить баблишка за счет наемных работников. Тем более, Вы пишете, что товар производиться. Сейчас, к сожалению, такое много где наблюдается. Раньше таких в 80-е называли фарцовщики, в 90-е - барыги. А теперь они - уважаемые "бизнесмены".
Ви ж не знаєте ситуації, проблем виробництва.
Навіщо писати здогадки?

В нас теж на роботі теж групи скоротили.вихователів звільнили.Дітей мало.
А куди ж діватись всім тим,кого
Такая братва сейчас рулит,что скоро 90 е покажутся раем...

Ви ж не знаєте ситуації, проблем виробництва.
Навіщо писати здогадки?
Если человек пишет, что товар производиться и расходиться по всей стране и за бугор - какие еще могут быть догадки?

Назад
Угорі