Весела Бджілка
Only read
- Дописи
- 4646
- Реакції
- 14517
- Бали
- 1998
Весела Бджілка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку всім форумчанам! Як і завжди ранок починається з читання новин на форумі. Пост одного користувача наштовхнув на створення теми, що страшніше: МФО чи батьки?! Чомусь, читаючи різні одкровення людей, я побачила, що у більшості страх перед батьками. Я не знаю, чому так стається, що батьки стають на один бік з мфо і починають гнобити свою дитину, яка і так знаходиться у страху і загнана у глухий кут! Було вже багато тем, звернень до батьків. Я хочу спитати батьків, що повинна зробити дитина ваша в житті, щоб ви почали їі ненавидіти, цькувати, виписувати і т.д.?? В мене одна відповідь: дитина просто повинна набрати боргів! Хіба це причина??? Мене шокують описи ваших дітей, як ви з ними поступаєте! В мене син теж нахапався боргів. Так, ми посварилися, а потім я вчасно схаменулася, бо на своій шкурі відчула кількість дзвінків, колажі, неприємності на роботі! І спитала себе: а що відчуває моя дитина, в якої в сотні разів більше дзвінків, більше тиску???! І ось тут спрацював материнський інстинкт: захистити свою дитину, закрити від цих тварів, що роздирали!!! Як я би спостерігала ,що його канають, доводять до відчаю, а там не далеко до затяжної депресіі! І потім все життя лікуватися? Тому звертаюся до батьків, які не розуміють дітей і до дітей, які не розуміють батьків з боргами: схаменіться вчасно і не заганяйте до відчаю дітей, порозумійтеся! Адже в житті немає рідніших людей! Спочатку розум, а потім емоціі, а не навпаки! Приємніше чути : дякую аніж щоб ти..... Це страшне. Не робіть так, ніколи. Любіть один одного, підтримуйте і все буде добре!
Бог ты мой... все-таки кредиты важнее человеческих, родственных отношений. Я когда такое или подобное читаю, просто в панику впадаю и сразу вырываюсь из своей палаты спасать мир.