що станеться, якщо заблокують рахунок нотаріуси?

• Автор теми Автор теми Kapelka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

Kapelka

Only read
Дописи
47
Реакції
38
Бали
158
Kapelka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене питання. По кредит плюсу теж просрочка близько року. І ще є -3000 по карті монобанку.Моно хочу закрити до кінця вересня ф закрити карту. Але що станеться, якщо до кінця вересня заблокують рахунок нотаріуси ті срані від кредит плюсу?

В мене питання. По кредит плюсу теж просрочка близько року. І ще є -3000 по карті монобанку.Моно хочу закрити до кінця вересня ф закрити карту. Але що станеться, якщо до кінця вересня заблокують рахунок нотаріуси ті срані від кредит плюсу?
Нотариус робе Виконавчий напис..а рахунки вже зможе заблокувати виконавець..

не буде доступу для зняття коштів, тому продумуйте як обходитись без карток , або мінімум надходжень на них

А яке відношення має кредит плюс до монобанку?
Конкретно МФО ніякого. Питання виключно в блокуванні рахунку через борг в МФО. Чи зможу я у випадку блокування поставити 3000 в моно і закрити картку?
Нотариус робе Виконавчий напис..а рахунки вже зможе заблокувати виконавець..
Та хоч зеленський. Питання в самому блокуванні

Останнє редагування:
Конкретно МФО ніякого. Питання виключно в блокуванні рахунку через борг в МФО. Чи зможу я у випадку блокування поставити 3000 в моно і закрити картку?

звичайно зможете поставити будь яку суму на картку.. Але.. Закрити її тільки після зняття аресту..

Есть лучше вариант: если сделают инн, заплатить эти деньги юристу...а моно подождет...

Позвонить в моно, либо написать им и спросить как закрыть у них долг. Вот и всё.
Про ИП это отдельная тема..

Банк может сделать Вам отдельный счёт для погашения задолженности, но это нужно договариваться. Задайте этот вопрос лучше в поддержку банка, там дадут самый точный ответ.

Поставити зможете,а закрити рахунок зможете лише після зняття арешту.

Есть лучше вариант: если сделают инн, заплатить эти деньги юристу...а моно подождет...
Дякую за пораду
Банк может сделать Вам отдельный счёт для погашения задолженности, но это нужно договариваться. Задайте этот вопрос лучше в поддержку банка, там дадут самый точный ответ.
Дякую, не знав цього.
Поставити зможете,а закрити рахунок зможете лише після зняття арешту.
Ну це не найгірший варіантз тих які я собі уявляв) дякую за відповідь

Дякую за пораду

Дякую, не знав цього.

Ну це не найгірший варіантз тих які я собі уявляв) дякую за відповідь
Чому найгірший?
Повірте мені,навіть якщо так і станеться,то кінця світу не відбудеться(((
Це не найгірше в житті,що може бути,щоб наперед так за це переживати і нервувати.
Все буде добре)))

Дякую, не знав цього.
Знаю про такі випадки, але не пам'ятаю в якому банку і не можу сказати - то правило чи виключення. Тому раджу все ж описати можливу ситуацію службі підтримки банку і задати відповідне питання, так отримаєте найточнішу відповідь.

Не розумію чому не можна закрити рахунок при блокуванні, коли борг по кредитці погашено?.

Не розумію чому не можна закрити рахунок при блокуванні, коли борг по кредитці погашено?.
Потому что банковский счёт и кредитныеикарты это не ваша собственность он даже банку не принадлежит . В данной случае все тупо по закону , который как известно dura .
Потому счёта открыты к пополнению но заблокированы на снятие .
Не знаю правда ли но где то слышел что такие кредитки могут по ИП вогнать в минус ! Будтье осторожны

Gambitt, я пользуюсь моно без лимита. Просто как картой со своими кровными.

Назад
Угорі