Що скажете? Що той фін форс чудить?

• Автор теми Автор теми Salurn
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K

Salurn

Форумчанин
Дописи
141
Реакції
77
Бали
3625
Salurn не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чого чекати від них?

Вкладення

• D031709F-D567-4C46-B2EF-D7899DA3A947.webp
    D031709F-D567-4C46-B2EF-D7899DA3A947.webp
    71 Кб · Перегляди: 193
Я тоже у фрнфорса с мужем, ему дали два дня что бы закрыть за тело - пролонгации не было. А мне + 1000 сверху. Пока не общалась денег нет.
Эсли чудить не будут то до конца июня закроем.

Мені фінфорс через півроку ігнору зробили виконавчий напис))
Ваші дії які були після напису?
Я тоже у фрнфорса с мужем, ему дали два дня что бы закрыть за тело - пролонгации не было. А мне + 1000 сверху. Пока не общалась денег нет.
Эсли чудить не будут то до конца июня закроем.
Справа в тому, що сслоун я пролонгаціями покрила і ще зверху добряче..

Ваші дії які були після напису?
Ще ніяких, чекаю документи, якщо прийдуть.
А на майбутнє - суд звичайно, буду зносити однозначно, навіть якщо затягнеться на рік чи два. Після терору рідних від сслоан, я краще адвокату буду платити)

Чого чекати від них?
Пратівні голубці. Телефонують вам та вашому оточенню на роботу та вимагають усіх звільнити, інакше погрожують перевірками тощо. Якщо ніхто не буде вестися - загубляться. Нещодавно потроху почали робити виконавчі написи. Написи обов'язково оскаржуйте в суді з грамотним адвокатом.

Ще ніяких, чекаю документи, якщо прийдуть.
А на майбутнє - суд звичайно, буду зносити однозначно, навіть якщо затягнеться на рік чи два. Після терору рідних від сслоан, я краще адвокату буду платити)
А той фін форс дуже наярює? Багатьох помимо тебе шукають? Договір переуступки прав ви в них не просили?

А той фін форс дуже наярює? Багатьох помимо тебе шукають? Договір переуступки прав ви в них не просили?
Від початку прострочок і до сьогодні ( вже 10 місяців) я живу в режимі ❄ . Ні з ким не спілкуюсь)) бережу своє здоров'я ?

А той фін форс дуже наярює? Багатьох помимо тебе шукають?
Ага, дзвонять всім як скажені.

Договір переуступки прав ви в них не просили?
Не дають. Це тільки на вимогу юриста, думаю, але чи та вимога вам потрібна? Її ж потім в суді можуть використати як факт визнання вами заборгованості...

Ну всім, то кому, наприклад?
На роботі: директору, жінці директора, доньці директора, коханцю директора, головному бухгалтеру, дружині головного бухгалтера, коханцю головного бухгалтера (директору), усім працівникам, яких знайдуть, прибиральниці (небезпечно).
В сім'ї: усім родичам, яких знайдуть. Комусь везе і знайти не можуть нікого. Комусь не везе і знаходять свекруху. Але родичів так собі задовбують, середньо. Акцент на роботу у цих мигдалевих шоколадників.
Інше: це зазвичай сусіди та знайомі з соцмереж. Тому усі соцмережі закрийте негайно! Фейсбук, вкантахті, аднаклацнікі, інстаграмп, лінкедін (хе хе) - все максимально обмежте собі й родичам, яких любите.
Сусідам будуть казати, що ви взяли кредит під заставу їхньої хати, і хату заберуть уже завтра.

На роботі: директору, жінці директора, доньці директора, коханцю директора, головному бухгалтеру, дружині головного бухгалтера, коханцю головного бухгалтера (директору), усім працівникам, яких знайдуть, прибиральниці (небезпечно).
В сім'ї: усім родичам, яких знайдуть. Комусь везе і знайти не можуть нікого. Комусь не везе і знаходять свекруху. Але родичів так собі задовбують, середньо. Акцент на роботу у цих мигдалевих шоколадників.
Інше: це зазвичай сусіди та знайомі з соцмереж. Тому усі соцмережі закрийте негайно! Фейсбук, вкантахті, аднаклацнікі, інстаграмп, лінкедін (хе хе) - все максимально обмежте собі й родичам, яких любите.
Сусідам будуть казати, що ви взяли кредит під заставу їхньої хати, і хату заберуть уже завтра.
Більше на сарказм схоже?

Читаю и думаю, как здорово, что в моей семье соц.сети только у меня и невестки (но по фио и телефону её в соц.сети не найти). Хоть одной проблемой меньше.

Для начала требуйте доки о переуступке прав. А потом уже что-то обсуждайте. Если намеренны договариваться, то перед оплатой просите гарантийку.
Я так попала с их лояльным способом,поверила,что если заплачу частями долг уйдет,но эти п*дары выжали у меня три части,а потом сказали давай плати ещё,мы с вами так не дрговаривались,что остаток спишем

Я так попала с их лояльным способом,поверила,что если заплачу частями долг уйдет,но эти [censure] выжали у меня три части,а потом сказали давай плати ещё,мы с вами так не дрговаривались,что остаток спишем
Вот поэтому и нужна гарантийное письмо. Мне уже половина компаний предлагали реструктуризацию за тело, но ни одна не согласилась прислать гарантийку. Поэтому остались без оплаты.

Назад
Угорі