Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені фінфорс через півроку ігнору зробили виконавчий напис))Чого чекати від них?
Ваші дії які були після напису?Мені фінфорс через півроку ігнору зробили виконавчий напис))
Справа в тому, що сслоун я пролонгаціями покрила і ще зверху добряче..Я тоже у фрнфорса с мужем, ему дали два дня что бы закрыть за тело - пролонгации не было. А мне + 1000 сверху. Пока не общалась денег нет.
Эсли чудить не будут то до конца июня закроем.
Ще ніяких, чекаю документи, якщо прийдуть.Ваші дії які були після напису?
Пратівні голубці. Телефонують вам та вашому оточенню на роботу та вимагають усіх звільнити, інакше погрожують перевірками тощо. Якщо ніхто не буде вестися - загубляться. Нещодавно потроху почали робити виконавчі написи. Написи обов'язково оскаржуйте в суді з грамотним адвокатом.Чого чекати від них?
А той фін форс дуже наярює? Багатьох помимо тебе шукають? Договір переуступки прав ви в них не просили?Ще ніяких, чекаю документи, якщо прийдуть.
А на майбутнє - суд звичайно, буду зносити однозначно, навіть якщо затягнеться на рік чи два. Після терору рідних від сслоан, я краще адвокату буду платити)
Для начала требуйте доки о переуступке прав. А потом уже что-то обсуждайте. Если намеренны договариваться, то перед оплатой просите гарантийку.Чого чекати від них?
Від початку прострочок і до сьогодні ( вже 10 місяців) я живу в режимі ❄ . Ні з ким не спілкуюсь)) бережу своє здоров'я ?А той фін форс дуже наярює? Багатьох помимо тебе шукають? Договір переуступки прав ви в них не просили?
Ну так рідні ж є? Не жалілись, що дістають їх?Від початку прострочок і до сьогодні ( вже 10 місяців) я живу в режимі ❄ . Ні з ким не спілкуюсь)) бережу своє здоров'я ?
Ага, дзвонять всім як скажені.А той фін форс дуже наярює? Багатьох помимо тебе шукають?
Не дають. Це тільки на вимогу юриста, думаю, але чи та вимога вам потрібна? Її ж потім в суді можуть використати як факт визнання вами заборгованості...Договір переуступки прав ви в них не просили?
Ну всім, то кому, наприклад?Ага, дзвонять всім як скажені.
Не дають. Це тільки на вимогу юриста, думаю, але чи та вимога вам потрібна? Її ж потім в суді можуть використати як факт визнання вами заборгованості...
На роботі: директору, жінці директора, доньці директора, коханцю директора, головному бухгалтеру, дружині головного бухгалтера, коханцю головного бухгалтера (директору), усім працівникам, яких знайдуть, прибиральниці (небезпечно).Ну всім, то кому, наприклад?
Більше на сарказм схоже?На роботі: директору, жінці директора, доньці директора, коханцю директора, головному бухгалтеру, дружині головного бухгалтера, коханцю головного бухгалтера (директору), усім працівникам, яких знайдуть, прибиральниці (небезпечно).
В сім'ї: усім родичам, яких знайдуть. Комусь везе і знайти не можуть нікого. Комусь не везе і знаходять свекруху. Але родичів так собі задовбують, середньо. Акцент на роботу у цих мигдалевих шоколадників.
Інше: це зазвичай сусіди та знайомі з соцмереж. Тому усі соцмережі закрийте негайно! Фейсбук, вкантахті, аднаклацнікі, інстаграмп, лінкедін (хе хе) - все максимально обмежте собі й родичам, яких любите.
Сусідам будуть казати, що ви взяли кредит під заставу їхньої хати, і хату заберуть уже завтра.
Та це в мене просто настрій такий жартівливий. А взагалі то це приблизно правда.Більше на сарказм схоже?
Читаю и думаю, как здорово, что в моей семье соц.сети только у меня и невестки (но по фио и телефону её в соц.сети не найти). Хоть одной проблемой меньше.На роботі: директору, жінці директора, доньці директора, коханцю директора, головному бухгалтеру, дружині головного бухгалтера, коханцю головного бухгалтера (директору), усім працівникам, яких знайдуть, прибиральниці (небезпечно).
В сім'ї: усім родичам, яких знайдуть. Комусь везе і знайти не можуть нікого. Комусь не везе і знаходять свекруху. Але родичів так собі задовбують, середньо. Акцент на роботу у цих мигдалевих шоколадників.
Інше: це зазвичай сусіди та знайомі з соцмереж. Тому усі соцмережі закрийте негайно! Фейсбук, вкантахті, аднаклацнікі, інстаграмп, лінкедін (хе хе) - все максимально обмежте собі й родичам, яких любите.
Сусідам будуть казати, що ви взяли кредит під заставу їхньої хати, і хату заберуть уже завтра.
Я так попала с их лояльным способом,поверила,что если заплачу частями долг уйдет,но эти п*дары выжали у меня три части,а потом сказали давай плати ещё,мы с вами так не дрговаривались,что остаток спишемДля начала требуйте доки о переуступке прав. А потом уже что-то обсуждайте. Если намеренны договариваться, то перед оплатой просите гарантийку.
Вот поэтому и нужна гарантийное письмо. Мне уже половина компаний предлагали реструктуризацию за тело, но ни одна не согласилась прислать гарантийку. Поэтому остались без оплаты.Я так попала с их лояльным способом,поверила,что если заплачу частями долг уйдет,но эти [censure] выжали у меня три части,а потом сказали давай плати ещё,мы с вами так не дрговаривались,что остаток спишем