Що ще можуть зробити МФО або БАНК, якщо не платити кредит?

• Автор теми Автор теми Djenya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 1K

Djenya

Форумчанин
Дописи
112
Реакції
30
Бали
2625
Djenya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора/дня! Шановні Юристи, поки що в мене немає виконавчих написів нотаріуса, або через суд, я не дуже розуміюся на тому, що ще можуть зробити МФО або БАНК.
Є біля 15-ти мфо і БАНК в якому чотири кредитних продукції(в одному банку) Більше за все спокою не дає борг в банку. Заробітну плату отримую в цьому банку де є борг по трьом кредитним продуктам три місяці.на даний час можу платити лише один.
Підскажіть будь ласка, зможуть вони заблокувати мій рахунок та як діяти , якщо вони йго заблокують.

Доброго дня, накласти арешт на рахунок може виконавець на підставі рішення суду, або виконавчого напису нотаріуса.
Судове провадження и можете відслідковувати на сайті Судова влада України (Судова влада України).
Виконавче провадження можете відслідковувати на сайті Автоматизована ситтема виконавчого провадження (Автоматизована система виконавчого провадження) та сайті Єдиний реєстр боржників (Єдиний реєстр боржників)
Коли у Вас буде відкрито виконавче провадження, чи судове провадження, або ж на той момент арештують рахунки, то краще звертатись до юриста і він Вам допоможе вирішити це питання у судовому порядку

Доброго вечора/дня! Шановні Юристи, поки що в мене немає виконавчих написів нотаріуса, або через суд, я не дуже розуміюся на тому, що ще можуть зробити МФО або БАНК.
Є біля 15-ти мфо і БАНК в якому чотири кредитних продукції(в одному банку) Більше за все спокою не дає борг в банку. Заробітну плату отримую в цьому банку де є борг по трьом кредитним продуктам три місяці.на даний час можу платити лише один.
Підскажіть будь ласка, зможуть вони заблокувати мій рахунок та як діяти , якщо вони йго заблокують.
Могут заблокировать счёт. Если вы обратитесь к юристам это тоже не дело быстрое. Ждать можно пол года

Назад
Угорі