Що робити з пролонгаціями?

• Автор теми Автор теми nata91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 1K

nata91

V I P
Дописи
1262
Реакції
845
Бали
5305
nata91 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброї ночі) Прохання допомогти досвідченим користувачам з таким питанням: є тіло в Zercredit 7 тис, було 2 або 3 пролонгації (знаю, дурна:isterika:) по 3 з чимось тисячі. Тіло точно є. Не змогла зрозуміти по форуму, можу писати в Нацком чи ніяк не вийде? Що тоді формулювати в заяві?

Просрочки немає і дуже небажано, бо працюю офіційно, але віддавати півзарплати не хочу(
Дякую!

Доброї ночі) Прохання допомогти досвідченим користувачам з таким питанням: є тіло в Zercredit 7 тис, було 2 або 3 пролонгації (знаю, дурна:isterika:) по 3 з чимось тисячі. Тіло точно є. Не змогла зрозуміти по форуму, можу писати в Нацком чи ніяк не вийде? Що тоді формулювати в заяві?

Просрочки немає і дуже небажано, бо працюю офіційно, але віддавати півзарплати не хочу(
Дякую!
Не пролонгував жодного займу , напрошується тільки один висновок ... проблем менше ніж в тих ,хто пролонгував і спілкується з ними по телефону ....
Думаю пролонгувати точно вже не потрібно, гроші на вітер.

Как по мне, ничего не нужно пролангировать, - деньги на ветер. И что если официально, в суд подадут вряд-ли.

Це вже зрозуміла) не розумію, чи маю я право тоді звертатися в Нацком і що формулювати у заяві...

Смотрите, в нац ком нужно писать прям сейчас. И также написать заказное с описью на инвеструм ( или как эти зекредит) с информацией что сейчас вы досмотрели ошибки и отправили запрос на просчёт в комиссию
Нужно поговорить с контактным кого указывали. Зекредит новые контакты не ищет, но контактного достают очень

главное не слушать их долго, а показать что вы знаете свои права и имеете право на проверку
к сожалению чем больше ты хочешь договорится с зекредит, тем дебильнее они себя ведут. Поэтому и советую короткие разговоры

Найдите, на форуме очень много примеров, письмо в нацком на проверку договора, в связи с тем что вам кажется о нарушении ваших прав и договор составлен с ошибками (вроде так). В самом хорошем случае, для вас, могут признать недействительным и заставить вернуть что взял/переплатил друг-другу.

Зекредит пропонує списання і дисконти після виходу на просрочку, смс-ки надходять на контактні номери ті що ви в заявці вказували
Лист прислали
І все
Так що не знаю чи варто писпти ще й в нацком, тому що відповідь вам ітак місяць буде йти, а пролонгації робити точно не потрібно!!!! За ці гроші ви краще закриєте їх коли вам пропозицію гарну надішлють
Головне - не пролонговувати і не спілкуватист з ними нікому! Далі почнуть вам акціх пропонувати

Смотрите, в нац ком нужно писать прям сейчас. И также написать заказное с описью на инвеструм ( или как эти зекредит) с информацией что сейчас вы досмотрели ошибки и отправили запрос на просчёт в комиссию
Нужно поговорить с контактным кого указывали. Зекредит новые контакты не ищет, но контактного достают очень

главное не слушать их долго, а показать что вы знаете свои права и имеете право на проверку
к сожалению чем больше ты хочешь договорится с зекредит, тем дебильнее они себя ведут. Поэтому и советую короткие разговоры
Контактним вказувала свій другий номер) Не підкажете, що формулювати в заяві в Нацком? Так і писати, що виплатила пролонгаціями тіло?

Контактним вказувала свій другий номер) Не підкажете, що формулювати в заяві в Нацком? Так і писати, що виплатила пролонгаціями тіло?

на форуме есть темы -письма в нац ком. Если сложно найти тему, то в гугле пишите - письма шаблоны а нац ком антиколектор отзывы должников. Вам выбьет вкладку

Назад
Угорі